ZACHER GÁBOR KITÁLAL: “KEDVES JUDIT, ÖNT HÁNYTÁK MÁR LE?!”


Hirdetés


Dr. Zacher erre tette fel az életét, és mindennél többe jelent neki, hogy a mocsokban és szennyben néha megtaláljon olyanokat, akiknek még nem késő ahhoz, hogy:

Egy tényfeltáró műsorban járt utána Péterfi Judit, hogy milyen elképesztően botrányos állapotok uralkodnak Zacher Gábor sürgősségi osztályán. Nézd meg, ezt nem mindenki bírná ki!

“Judit, Önt hányták már le?” – fogadta a szürreális kérdéssel az ország neves, és sokak által tiszteletben tartott toxikológusa, Zacher Gábor a műsorvezetőnőt. Ezt követően elkezdte bevezetni egy olyan világba, amit nem mindenki lát, és nem is mindenki tud róla.

hanytak.jpg.1200x630_q85_crop-center_upscale

Egy olyan rejtett világba, ahol kábítószerfüggők, alkoholisták, hajléktalanok napi tragédiák történnek meg úgy az emberek, mintha mindez természetes lenne. A feltáró jelellgű interjú során sok érdekes dolgot tudhatunk mag magáról a doktor úrról is, de van egy mélyebb, elgondolkodtatóbb aspektusa is. Mégpedig az, hogy sajnos nagyon is pontos látleletet ad a magyar társadalom állapotáról. Egy tényfeltáró műsorban járt utána Péterfi Judit, hogy milyen elképesztően botrányos állapotok uralkodnak Zacher Gábor sürgősségi osztályán. Nézd meg, ezt nem mindenki bírná ki!

Ahogyan Zacher Gábor is fogalmaz: az ország mentálhigiénés állapotát nagymértékben javítani kellene. Akkor talán az ő osztályához hasonló osztályok nem lennének tele jelen nélkül nem rendelkező, jövőtlen emberekkel, és haldoklókkal. Nem egyszerű az élet bent az osztályon, mint ahogyan a videóban is látni fogod. Mégis kitartóan, ha valaki munkaalkoholista, és szereti azt amit csinál, rengeteg emberi életen lehet segíteni. Dr. Zacher erre tette fel az életét, és mindennél többe jelent neki, hogy a mocsokban és szennyben néha megtaláljon olyanokat, akiknek még nem késő ahhoz, hogy újra sínre tegye az életét.

Ha te is tiszteled és elismered Zacher Gábor munkásságát, ne felejtsd el megosztani!

forrás: tudnodkell.info

Hirdetés


Hirdetés betöltése...