Utolsó kívánsága teljesült azzal, hogy fiával táncolhatott az esküvőjén: 3 nap múlva meghalt az asszony – megható videó


Hirdetés


Nem voltunk biztosak benne, hogy ez a “történet” illik az oldalunk tartalmába, de végül úgy döntöttünk bemutatjuk! Miért? Azért ha úgy érzed rossz az életed, ha úgy érzed valami nem jó, tudjad, hogy a szeretetnél, és az egészségednél nincs fontosabb a világon, és ha “csak ezek” megvannak, akkor mindened megvan, még akkor is ha most úgy érzed, neked milyen rossz, mert nincs pénzed, mert lekésted a kedvenc sorozatod, mert rossz az idő, mert szerelmi bánatod van…. Ez az ami erőt és célt adhat egy ember életének! Figyelj oda a szeretteidre, családodra, és figyelj oda az egészségedre!! Ennél fontosabb feladatod nincs az életben!!!

A 61 éves dublini Mary Ann Manning mellrákban betegedett meg, és pontosan tudta, hogy nincs már sok hátra az életéből. Utolsó kívánsága az volt, hogy táncolhasson a fiával, Ryan-nel annak esküvőjén.

Dublin mom with cancer

És az álom valóra vált: szeptember 5-én a Somewhere over the rainbow című örökzöldre eltáncolták az utolsó táncot. Amikor vége lett, a családból mindenki megölelte Mary Ann-t.

Az asszony rá 3 nappal, szeptember 8-án meghalt. Isten nyugosztalja.

Az asszony lánya, Karie Chamberlain a KTVU-nak elmondta, hihetetlen érzés volt látni, hogy édesanyja a tolószékből emelkedett fel a nemes kihíváshoz.

Fia pedig azt mondta, csodálja őt, hiszen nem fér hozzá kétség, milyen erős nő volt, aki a végsőkig küzdött azért, hogy megvalósíthassa az álmát az utolsó táncról.


Hirdetés


Hirdetés betöltése...