Tedd rendbe a karmádat, a 7 pozitív karmikus törvény betartásával!


Hirdetés


Ahhoz, hogy lebontsd a negatív karmádat, jó emberré kell válnod, nem szabad elkövetned a múltban már egyszer elkövetett hibákat, törekedj arra, hogy úgy magadnak, mint másoknak is segítesz, ha baj van. Nem létezik olyan emberi sors, és karma sem, amelyen ne lehetne változtatni. Ha úgy érzed, hogy az életből neked mindig a nehézségek, a megpróbáltatások jutnak, akkor itt az ideje, hogy szemléletet válts, főként akkor, hogy a családban gyakori vendég a negatív karma.

karma

Íme 7 olyan karmikus törvény, amely segít jobbá tenni az életed, a sorsodat.

1. HA POZITÍV VÁLTOZÁST SZERETNÉL AZ ÉLETEDBEN, AKKOR TENNED KELL AZÉRT, HOGY AZ BEKÖVETKEZZEN

Az emberek egy bizonyos életkorban hajlamosak megfeledkezni arról, hogy csak akkor lehetséges pozitív változást elérni az életben, ha tesznek is érte. Arra nem szabad és nem is érdemes várni, hogy majd jobb irányba mozdul el az életed. Reménykedés helyett inkább cselekedni kell.

2. TUDD KONTROLLÁLNI A SAJÁT SZEMÉLYISÉGEDET

A nap végén egyetlen “dolgot” kell tudnod kordában, kontroll alatt tartanod, mégpedig saját magadat. Másokat nem irányíthatsz, a felelősséget csak a saját tetteidért vállalhatod, és vállalnod is kell.

3. AZ ÉLETED A SAJÁT ALKOTÁSOD

A saját életedre tekints úgy, mint egy műalkotásra. Te vagy a művész, neked van egyedül jogod, hogy úgy színezd ki az életedet és olyan színeket használj, amelyek csak szeretnél és amelyek megfelelnek a saját igényednek, sorsodnak.

4. AZ “ÉLETMESE” ADDIG ISMÉTLŐDIK, AMEDDIG MEG NEM TANULOD

Az egyik legfontosabb karmikus törvény úgy szól, hogy mindaddig, míg nem tanulod meg az életleckét, ameddig meg rá nem jössz a tanulságra, addig nem fogsz tudni változtatni az életeden.

5. A DOLGOK CSAK AKKOR VÁLNAK ÉRTÉKESSÉ, HA AZOKÉRT KEMÉNYEN MEGKÜZDESZ

Valaminek csak akkor lesz igazi értéke, ha azért komolyan és keményen megküzdesz, máskülönben nem tudod értékelni, nem tudsz örülni annak a bizonyos dolognak, megvalósításnak.

6. A LEGNAGYOBB SZEMÉLYES SIKER ÉS ELÉGTÉTEL AKKOR VAN, MIKOR A KÖZÖSSÉG SZÁMÁRA IS POZITÍV DOLGOT SIKERÜL MEGVALÓSÍTANOD, AMI MINDENKIT ÖRÖMMEL TÖLT EL.

Ha gazdaggá, tehetőssé válsz, akkor segítsd a környezetedet, a közösséget, amelyben élsz, mert az igazi boldogságot csak így tudod megtapasztalni. Ez a karmádra is jó hatással van.

7. LÉGY BOLDOG!

Ez a legfontosabb törvény mindközül. A boldogság energiája képes a leghatásosabban semlegesíteni a negatív karmát.

forrás: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...