Szerelmi horoszkóp 2015-re – Vajon szeret engem?


Hirdetés


Ha már nagyon várod a szerelmet és kíváncsi vagy, hogy 2015-ben végre rád talál-e az igazi, akkor érdemes elolvasnod a neked készült szerelmi horoszkópunkat, mely mindegyik csillagjegy (Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak) számára részletes útmutatást tartalmaz a 2015-ös évre.

Érdemes a szerelmi horoszkóp 2015 elolvasása előtt feltenned magadnak azt a kérdést, hogy készen állsz-e lelki változásokra vagy egy új kapcsolatra. Régóta tudjuk ugyanis, hogy a szerelem sosem volt könnyű: ármány és féltékenység, félreértések, irigység és bosszú keresztezi a szerelmesek útját. Még szerencse, hogy az először legyűrhetetlennek tűnő akadályokról később általában kiderül, hogy nem is voltak olyan óriásiak.

Egy római mondás szerint a szerelem mindent legyőz, ugyanakkor ez csak akkor történik meg, ha a szerelmesekben van elég bátorság vállalni egymást és nem riadnak vissza környezetük bírálatától éppúgy, mint az átmeneti anyagi nehézségektől.

2015-ben a szerelmi horoszkóp szerint boldog, kiegyensúlyozott és harmonikus hónapok következnek számunkra. Kevesebb meggondolatlanságot fogunk elkövetni, jóval megfontoltabbak leszünk és sokkal jobban ki fogjuk tudni élvezni párunk társaságát és az együtt töltött órákat.

Szerelmi életünk megnyugtató időszaka mellett 2015-ben számos kiváló alkalom kínálkozik majd ara, hogy a párkapcsolat mellett emberi kapcsolatainkat is ápoljuk és megújítsuk. Egyértelműbben ki fogjuk tudni fejezni érzelmeinket, kevesebb félreértés adódik majd mindennapjainkban, és az apróbb ellentéteket is ügyesen tudjuk majd elsimítani.

2015-ben kissé háttérbe fognak szorulni egyéni érdekeink és sokkal kevesebbszer érezzük magunkat fontosnak. Ezáltal inkább mások és partnerünk örömére tudunk majd koncentrálni. Azonban így sem vár ránk kevesebb élvezet, hiszen a másik előtérbe helyezésével, igényei erőteljesebb figyelembevéelével még több örömünk lesz majd.

Sok mindent megtudhatsz önmagadról, ha áttanulmányozod a 12 állatövi jegy közül a rád vonatkozó jegy jellemző tulajdonságait. A csillagok azt is megüzenik, hogy melyik a szerencsenapod, milyen drágakő illik hozzád, mi a szerencseszámod és milyen illatszer illik hozzád egy randin.

Nők és férfiak egyaránt megtalálhatják a saját jegyükre jellemző tulajdonságokat, és azt is ellenőrizhetik, hogy partnerük a 2015-ös szerelmi horoszkóp alapján illik-e hozzájuk. Természetesen akkor sem kell elkeseredni, ha az asztrológia szerint nem illesz össze pároddal, hiszen a kivétel mindig erősíti a szabályt.

Kos szerelmi horoszkóp 2015

Nem érdemes 2015-ben a Kos férfival úgy viselkedni, ahogy ő tesz veled. Hagyj neki mozgásteret ahol az energiáit levezetheti, ne akard birtokba venni. A Kos férfi valamivel nehezebb eset hosszú távú párkapcsolatban, mint a Kos nő, mert nála a szerelem lángja nem lobog kitartóan, szeme előtt az ideális nő képe lebeg. Ha ezt benned találja meg 2015-ben, akkor akár hosszabb távon is veled marad majd, de néha merengő pillantásokat vet más nő felé is. Ezt el kell tudni viselni.

A Kos nővel 2015-ben nagyon jól jársz, ha hagyod, hogy elérje azt amit akar, nem is tehetsz vele másképp. Ne készülj, ne tervezz előre, a Kos nővel ugyanis bármi megtörténhet. Semmilyen tanácsot nem fogad el, hiszen Kos, megy a feje után. Ám mindemellett jó háziasszony és kiváló anya. Bízhatsz benne, hűséges, szerelme pedig lángol, de csak addig, amíg a tiéd is. Ha netán megcsalod, egyszer csak hűlt helyét találod, messze jár már és nem bocsát meg.

Bika szerelmi horoszkóp 2015

Ha a párod biztonságot érez 2015-ben, akkor hűséges és érzéki társad, szerető feleséged lesz a Bika nő. Annyiszor el tudja a Bika hölgy fejét csavarni a párja, akárhányszor csak akarja. Ebben természetesen maga is tevékenyen részt vesz, és többre nem is vágyik.

A Bika férfi is hasonló, hiszen csupán otthont és szerelmet akar. Minden rendben van, ha van számára reggeli, ebéd és vacsora. 2015-ben ha ez a rend felborul, akkor a Bika férfi érzelmei is felborulnak. A megcsalást nem viseli el, vagy melankolikusan busong, vagy bőszülten dühöng miatta. Gyanakvóvá és sértődékennyé válik, önfejű és egyáltalán nem könnyű újból visszahódítanod. Figyelj nagyon oda rá minden szituációban, talán ez segít abban, hogy újra egymásra találhassatok.

Ikrek szerelmi horoszkóp 2015

A párkapcsolatban az Ikrek férfi 2015-ben gyakran vall szerelmet, szívesen elbűvöli párját, de mindig újat kereső késztetése, nyughatatlan kíváncsisága miatt nem számíthatsz rá társként tartósan. Jó tudni, hogy az Ikrekben két én lakozik (ezért is többes szám), ezáltal pedig folytonos vitában áll a lelkében a jó és rossz, nappal és éjszaka, derű és ború. Ezért keres mindig újat, a hangulata labilis és érzelmei sem igazán tartósak.

Hasonló módon él az Ikrek nő is, akinél 2015-ben számíthatsz arra, hogy teljesen váratlanul elhagy. Ha mégis visszatér, megpróbálja hízelgő szavakkal kimagyarázni korábbi tetteit. Magadhoz láncolni csak úgy tudod, ha engeded szabadon járni-kelni, nem kell tartanod féltékenységtől, csak önmagadat fogd vissza. Ha nem bírod így a párkapcsolatot, akkor hagyd, hadd menjen és járja a maga kiszámíthatatlan útját.

Rák szerelmi horoszkóp 2015

A Rák inkább egy nőies jegynek számít, ezért ezek a tulajdonságok érvényesek a Rák férfira is, így vele több a gond. Igyekszik leplezni romantikus lelkületét mivel szégyenli azt, és emiatt sokat görcsöl 2015-ben is. A Rák férfi számára a visszautasítás tragikus élethelyzetet jelent. Pedig nem érdemes érzelgősségét kinevetni, mert ha komolyan veszed, igazán dúskálhatsz vele az érzelmek forrásában.

Együttélésre nehéz partner a Rák nő, hiszen 2015-ben is fenn kell tartani benne a kezdeti hévet. Az esetleges kicsapongásokat be kell fejezni, hiszen a Rák nő a hűségben nem ismer tréfát. Nem szabad elfeledni a születésnapokat, névnapokat sem, nehogy harag legyen belőle. A Rák nő mindezért cserébe a legjobb anya lesz, egy mindig szerető, kitartó feleség, aki a közös otthont okosan vezető háziasszony is egyben.

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2015

2015-ben is nehéz lesz együtt élni az Oroszlán nővel, hiszen neki a lételeme a pompa és a csodálat. Ha ez hanyatlásnak indul, számolni kell azzal a keserű következménnyel, hogy könnyen más hódoló után nézhet. De a párkapcsolatban kivívott szerep és a megszokott komfort utáni vágyakozás ismét visszatéríti őt a korábban elért trónjára.

Ha a szerelemben kimúlik az a bizonyos a láng, az Oroszlán férfi 2015-ben is keresni fogja azt, hiszen szomjazza annak tüzét. Ám ezek csupán hirtelen fellángolások, a jó párkapcsolatot nem veszélyeztetik. Féltékeny típus, a párkapcsolatban sem tud osztozni senkivel. Hiúsága még ennél is nagyobb, éss ha te félrelépésedet bevallod és megbánod, az Oroszlán meg fog bocsátani.

Szűz szerelmi horoszkóp 2015

A Szűz férfi nem a legodaadóbb apa, de családja jólétéért és biztonságáért bármire képes. Rendkívül szorgalmas, célratörően halad a saját pályáján, de fontos biztosítani neki a stabil hátteret a párkapcsolatban 2015-ben is. Mellette nem lehet senki könnyűvérű, de ha jól bánsz vele, egy életen át kaphatsz tőle becsületességet, megbízhatóságot, tisztességet.

A Szűz nő jó partner, biztos lehetsz hűségében 2015-ben is, hiszen amúgy sem könnyű elcsábítani. Ugyan nem erőssége a házimunka, de a családi kasszát szerencsére kiválóan kezeli. Mindent beszélj meg vele, váratlan eseményekkel ne zaklasd. Ha véletlenül félrelépsz, nagyon titkold, mert vagy Ő, vagy senki – ezt szigorúan betartja. A Szűz nő szakítás esetén minden korábban kapott ajándékodat visszaadja. Szépen élhettek együtt, ha köröttetek nyugalom uralkodik és rend van.

Mérleg szerelmi horoszkóp 2015

2015-ben és hosszabb távon is vigyázni kell a mérleggel, hiszen sértődésre hajlamos, és a kiélezett döntéshelyzeteket is kerüli. A Mérleg férfival való párkapcsolat nyugodt, csendes és békés lehet. Számára te vagy az ideális partner, ettől függetlenül nem annyira kitartó társ, de szerencsére legalább nem féltékeny. Gyakran befolyásolható, nincs magával és döntéseivel tisztában, ezért gyakran homályosít, ami bizonytalanságot okoz a kapcsolatban.

Hasonló módon viselkedik 2015-ben a Mérleg nő, aki nagyon odaadó párja vagy férje, gyermekei irányában. Sajnos nem igazán bírja azonban a túlzott terhelést, így nem szabad indulatait felkorbácsolni és túl sok terhet rátenni.

Skorpió szerelmi horoszkóp 2015

A Skorpió nő habitusánál fogva már a párkapcsolat elején átveszi a kezdeményező szerepét minden téren. Ez sok esetben kínos lehet egy férfi számára, de az általa megélt élethelyzetek általában feledtetik ezt a rendhagyó viszonyt.

Sokkal nehezebb együtt élni a Skorpió férfival, mert az állandó visszautasítás és ellentmondás a legstabilabbnak hitt párkapcsolatot is ki tudja kezdeni 2015-ben. A Skorpió férfi sem viseli el a megcsalást, ha erre mégis rájön, akkor fel lehet készülni a legkínosabb jelenetekre is. Ráadásul a Skorpió haragtartó, így később is követni fog bosszúja, csípése veszedelmes.

Nyilas szerelmi horoszkóp 2015

Ha valakinek Nyilas a párja, akkor érdekes és unalomtól mentes lesz az élete 2015-ben is. Az őszinteséget mindennél jobban értékeli, de a Nyilas férfi egyben szókimondó is. Hűséges típus, szellemi téren pedig szereti, ha egyenrangú partnerre talál.

A Nyilas nő ugyanakkor nem annyira hűséges, hozzátartozik a szabadságához, hogy 2015-ben néha kalandozik. Természetesen viszont ő sem viseli el azt, ha párja megcsalja, olyankor dühbe gurul és tör, zúz. Sok esetben vakmerő élethelyzetekbe lavírozza magát a Nyilas nő, de hosszú távú, őszinte párkapcsolatra vágyik.

Bak szerelmi horoszkóp 2015

A Bakkal 2015-ben nehezen indul majd a kapcsolatotok, de idővel szépen javulni fog köztetek a viszony és összecsiszolódtok majd. A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. Érzelmeit ügyesen titkolja, nem mutatja ki azokat túlságosan gyakran.

A Bak férfi idősebb korában érzékibbé válik a Bak nőhöz hasonlóan, de a szenvedélyesség helyett sokkal inkább jellemző rá a kötelességtudat 2015-ben is. Ha eltűnik a rá jellemző visszafogottság, akkor kissé elbízza magát, de ugyanakkor megbízható és kellemes pár marad.

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2015

A Vízöntő férfi 2015-ben is sokfelé osztja meg figyelmét, így pörgős élet elé néz az is, aki párjává válik. A Vízöntő férfi igényli azt is, ha érzelmi és intellektuális téren is egy szinten mozogtok. Egyáltalán nem féltékeny típus, de a félrelépést azonban nem tolerálja.

A Vízöntő nő a férfinál gyakrabban próbál kalandozni a párja mellett, de ezek általában nem komoly esetek, így nem érdemes mindezt a szemére vetni. Ráadásul a Vízöntő nő nem viseli el, ha a párkapcsolatban és az élet más területein bárki is korlátozza függetlenségét.

Halak szerelmi horoszkóp 2015

A Halakkal könnyű együtt élni 2015-ben is. Érdekes azonban, hogy a Halak nő mindent az ellenkező módon csinál végül, mint amit közösen határoztatok el. Ettől függetlenül azonban hűséges és jó társként viselkedik, mindig lehet rá számítani, kitartóan figyel párjára.

A Halak férfi nem lép félre 2015-ben sem, csupán gyakran vet pillantásokat más nők csinos alakjára. Ha túlságosan féltékennyé válsz, akkor ő inkább kilép a kapcsolatotokból. Érdemes inkább rászorítani arra, hogy megbánást tanúsítson, és akkor úgy megy tovább a közös élet, mintha semmi nem történt volna.

Szerző: vgeo.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...