Rákból gyógyultam. Rosszindulatú daganatból…(Bea története,kemoterapiás kezelése, 2009)


Hirdetés


Rákból gyógyultam. Rosszindulatú daganatból. Ebben a blogban arról írok, merre vezet a gyógyulásom útja. Hogyan jutottam el idáig, és hol tartok ma. Bemutatom azokat a módszereket, amelyek segítettek a gyógyulásban. Örülök, ha valakinek tudok ezzel segíteni.

Ezek a mondatok indul Bea blogja, aki reszletesen ir betegsegerol, a fizikai es lelki megprobaltatasairol, hogy masoknak segitsen tortenetevel! Tobb “fejezet” is van, mindenfelekeppen erdemes elolvasni oket, itt, most egyet ragadok ki, megbedig azert, mert ez a tema allandoan foglalkoztatja az embereket, sot meg a szakembereket is megosztja! Ez a kemoterapia…az eddig kozolt cikkjeink tobbsege arrol ir, hogy inkabb art,mint segit!  Bea arrol ir, hogy neki segitett, marcsak ezert is erdemes elolvasni, hisz igy kaphatunk teljesebb kepet a kemoterapiarol! Szoval olvassatok el,  az ő kemoterapias kezelesenek tortenetet…

A kemóról praktikusan

Már többen kérték, hogy írjak a kemoterápiáról. Több levelet kaptam ezzel a témával kapcsolatban, így összefoglalom mi és hogyan segített nekem.

A kemó egyesek szerint méreg, nekem akkor gyógyszer volt. Persze, hogy féltem tőle én is, mert annyi rosszat lehet olvasni, hallani. Mielőtt nekiváltam volna, Márti a kineziológusom (mesterem, őrangyalom) azt javasolta, adjak hálát érte, hogy kaphatom! Fogadjam be, tudatosítsam magamban, hogy segít a gyógyulásban, a rákos sejteket elpusztítja, az egészséges sejtek átengedik magukon anélkül, hogy károsodnának.

Emlékszem, alig hogy hazaértünk a kórházból, nyakamban a dosi-fuserrel, már ittam is az első immunerősítőt, amit az onkológus doktornőm ajánlott, és ittam a Márti által ajánlott gyógyteát. (az immunerősítő: orthomol immun, a teát már korábban leírtam).

A vénáim kékültek, majd bebarnultak, úgy nézett ki a karom, akár egy drogosé mivel a tömény szer szétmarja az ereket. Ahol indul, ugye ott a legerősebb. A vénáimat bioptron lámpával kezelgettem nap, mint nap. Ez a lámpa például ahol engem kezeltek bármely beteg által igénybe vehető volt. Kenegettem is körömvirágkrémmel és bepanthennel felváltva. A körömvirágot a jó illata miatt szerettem. 🙂

Amíg az infúzió folyt nem szívesen beszélgettem. Inkább a telefonomon rádiót hallgattam, magazinokat nézegettem vagy könyvet olvastam. De nekem „csak” 2 órát kellett ott töltenem, plusz a várakozás. A többi itthon folyt le, kényelmes körülmények között. (Könyveket is fogok majd ajánlani).

Az első néhány kezelés alatt émelygést éreztem, nem nagyon tudtam enni sem. Kifejezetten utáltam a szemét szagát, arra nagyon érzékeny voltam. Ilyenkor a friss, nyers ételeket kívántam: répa, cékla, alma, narancs. Vagy a sütőben sült natúr krumplit.

Aztán később a homeopátia segített. A természetgyógyász doktornővel folyamatosan konzultáltam, mit és hogyan ehetek, mit szedjek, mindent megkérdeztem. A homeo szerek hatására végül teljesen elmúlt az émelygésem. Az utolsó kezelések alatt nézegettem az infúziót, mert azt hittem nem is folyik belőle semmi.

Sok folyadékot ittam, vizet és gyógyteát. Nem ettem cukrot semmilyen formában, de erről már írtam korábban.

Sok vígjátékot néztem, szórakoztató könyveket olvastam.

De a kemó szagát nehezen tudtam elviselni. Ez akkor volt csak érdekes, amikor a soron következő kezelésre mentünk. A tömény post it szag, ahhoz tudnám hasonlítani. A kezelést attól függően kaptam, hogy a vérképem hogyan alakult. Néhány esetben halasztani kellett a kezelést, ezt szabadságnak fogtam fel. Egy kis pihenőnek, mialatt felszívtam magam.

Most ennyi jut eszembe. De szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.

írta:2010. január 28., csütörtök, Bea

a blog itt talalhato:  meggyogyulok.blogspot.co.uk

Hirdetés


Hirdetés betöltése...