Mit árulnak el az ujjaid rólad? Az ujjhossz és a személyiség rejtett összefüggései!


Hirdetés


1. Hogyan határozhatjuk meg valaki személyiségét a kezei formái alapján

Minden ember megjelenése más és más. Azonban vannak olyan tulajdonságjegyek, amelyek egymáshoz hasonlóvá tesznek minket. Ez alatt nem valamilyen hihetetlen külső hasonlóságot vagy tulajdonságot kell érteni, hanem az adott ember személyiségét. A hasonló vérmérsékletű emberek gyakran rendelkeznek hasonló tulajdonságokkal is. A kézforma, a tenyérvonalak, és az ujjak mérete nem csupán az adott személy foglalkozásáról árulkodik, hanem a személyiségéről is.

2. A kézméret: kis kezek

Ha a kéz mérete kicsi a teljes testhez képest, az azt jelenti, hogy az adott személy beképzelt. Az ilyen emberek rendkívül ambiciózusok, de gyakran futnak bele problémákba céljaik elérése során. Továbbá, ezek az emberek rendkívül allergiásak a sikertelenségre.

3. A kézméret: nagy kezek

A nagykezű emberek nem szeretnek sietni. Az ilyen személyek mindig hidegvérrel megfontolják az egyes döntések jó és rossz oldalait, mielőtt választanak. Szeretnek továbbá vitatkozni és érvelni, az üzlet terén mindig jól tájékozottak és kifinomultak.

4. Az ujjak és a személyiség kapcsolata

Az ujjak árulkodóak lehetnek valaki személyiségével kapcsolatban. Jó, ha odafigyelsz a formájukra, helyzetükre, és a hosszukra. Ezek a tulajdonságok megmondhatnak egyes személyiségjegyeket a megfigyelt emberről.

5. A körmök alakja: kúp alakú körmök

A kúp alakú körmök tulajdonosai általában kedves és nagylelkű emberek, akik a spiritualitásukról és a szentimentalizmusokról közismertek. A kreativitást igénylő szakmák képviselőik is gyakran rendelkeznek kúp alakú körmökkel. Az ilyem emberek intellektuális fejlettsége nagyon magas.

6. A körmök alakja: kocka körmök

A négyszögletű körmök az olyan kifinomult emberekhez tartoznak, akik szeretik a teljes rendet. Ők általában felfelé másznak a hatalmi hierarchiában. Az ilyen ujjak tulajdonosai gyakran sikeresek a kereskedelemben. Ezek az emberek magabiztosak, és pontosan tudják, mit is akarnak.

7. “Lapát” formájú körmök

Az ilyem körmökkel rendelkező emberek mind a fizikai, mind a mentális munkát egyformán kedvelik. Önzőek és jól megfontoltak; gyakran bírnak vezető pozíciókkal. A szabadság és a függetlenség nagyon fontos számukra.

8. Az ujjhossz

Az ujjak hossza befolyásolja az emberek gesztusait. Ugyanezen okért igaz az, hogy valaki személyiségéről nem csak a kezek és az ujjak formája, de a hosszuk is árulkodhat. Az ujjak méretarányos arányai sok mindent elárulhatnak a tulajdonosuk személyiségéről.

9. A hüvelykujj hosszabb, mint a gyűrűs ujj

Ezek az emberek általában értékelik azt, amijük van. Nem túl beszédesek, jól érzik magukat egyedül is. Ugyanakkor, értékelik, ha megdicsérik őket. Az első lépés sosem az övék, mindegy, hogy családról vagy munkáról van-e szó.

10. A hüvelykujj rövidebb, mint a gyűrűs ujj

Az ilyen emberek megdöbbentően érzelmesek. Függetlenül a külsejüktől, ezek az emberek figyelemre vágynak. Könnyen és kellemesen lehet velük kommunikálni; oda tudnak figyelni és meg tudják érteni a társukat. Az elhatározottság és a gyors döntéshozás képessége tipikus az esetükben.

11. A hüvelykujj és a gyűrűs ujj ugyanolyan hosszú

Ezek az emberek szeretik a pihenést és a belső békét. Általában konfliktus- és összetűzés kerülők; a hűségesség és az odaadás gyakori tulajdonságuk. Ezek igazak mind a munkában, mind a magánéletben.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...