LÉZERES KÖRÖMGOMBA KEZELÉS KISOKOS! MIRE KELL ODAFIGYELNI!!


Hirdetés


Mire figyeljen, mielőtt kiválasztja, hogy hol kívánja körömgombáját lézerrel kezeltetni?

Igen kevés (tipus) és csak drága lézer alkalmas a mélyben élő gombák elpusztítására.

 

Melyek a lézeres körömgomba-kezelés aranyszabályai?

Érdeklődjön telefonon a részletekről – ha ez nem lehetséges – már gyanús

Kérdezze meg, hogy bőrgyógyász meg fogja-e vizsgálni és jelen van-e kezelés alatt !

Kérdezze meg, hogy lecsiszolják-e, elvékonyítják-e lézerezés előtt a körmöket, hogy a gombák elpusztításához szükséges energiát a megfelelő mélységbe be lehessen vinni !

Ha nem hívják fel a figyelmét és nem hangsúlyozzák, hogy nem elég a gombát elpusztítani, hanem meg kell akadályozni az újrafertőzést (mint minden fertőző betegség kezelésénél egy alapelv) – az azt bizonyítja, hogy nem érdekli a kezelőt, hogy mi történik utána a körmeivel.

Egy hónapok-évek óta körömgombás betegnek törvényszerű, hogy minden cipője és zoknija gombával fertőzött. Ha kezelés után fertőtlenítés nélkül újra felhúzza azokat – akkor minek kezelteti a körmeit, hiszen saját magát naponta újrafertőzi ?

Kérdezze meg, hogy kezelés után mi történik a cipőjével és a zoknijával ! Ha nem kap azonnal egy steril zoknit, hanem hagyják visszahúzni a fertőzött zokniját és a cipőjét sem fertőtlenítik ki a köröm kezelése közben – nyilván azonnal visszafertőződhet.

eae9c8bcea5a517f2c8a8b43ada3c577

Kérdezze meg, hogy készül-e körmeiről “előtte-utána“ fotódokumentáció amit Önnel közösen a kezelés folyamán a kezelő orvos kiértékel ! Kérjen fotódokumentációt!

Egy végtagon mindig valamennyi körmöt lézerezni kell. Ha egy végtagon csak egyes körmök érintettek és megelégszik a kezelő csupán azok kezelésével és nem kezelik mind az ötöt, amivel (átmenetileg) kedvező árajánlatot akarnak adni – az a kezelő tájékozatlanságát vagy lelkiismeretlenségét bizonyítja ! Ne higgyjen a csábításnak !

A lézeres körömgomba kezelés nem lehet olcsó – ha mégis 2.000,- Ft-ért / köröm ígérik a gyógyulást, akkor az gyanús, az annyit is ér! Ha az árajánlat csábító – legyen óvatos! Kérdezze meg, hogy mennyibe fog kerülni a kezelés összesen!

Kérdezze meg hogy milyen lézerrel dolgoznak – gyártmányt és típust. Szoftlézerek (kisteljesítményú lézerek, melyeket nem orvosok is használhatnak) alkalmatlanok a körömgomba kezelésére! Kérdezzen direkt rá, hogy nem szoftlézerről van-e szó !

A nálunk alkalmazott PinPointe Footlaser® abban különbözik valamennyi Magyarországon körömlézerezésre használt lézertől, hogy egy u.n. ultra-pulzáló technikával dolgozik: 1/100 mp-enként megszakítja a nagyon nagy energia leadását, ami a mélyben élő gomba elpusztításához szükséges és 1/100 mp szünet után ismét lő. Ez természetesen a két láb kezelése idején több ezerszer megismétlődik. Hatása abban rejlik, hogy a két lövés közti szünetben az emberi sejtek képesek regenerálódni, míg a gomba belső szerkezete nem és elpusztul.

Kérdezze meg, hogy kap-e kezelés előtt egy részletes – szóban vagy írásban – felvilágosítást, hogy mi történik majd Önnel, ami kb. olyan mint a minden gyógyszer mellett található leírás a hatásokról és mellékhatásokról!

Kérdezze meg, hogy kap-e a kezelés után írásos felvilágosítást arról , hogy milyen utókezelést javasolnak és milyen tanácsokat adnak hogy gyorsabban gyógyuljon és az újrafertőzést megakadályozza!

 

További felvilágosítást, itt talál: Körömlézer Ambulancia, Német Bőrgyógyászati Intézet, koromgomba.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...