Látásjavító kéztartások


Hirdetés


A kor előrehaladtával egyre romlik a látása? Elkerülné a szemüvegviselést? Szemproblémái vannak? Használja néhány hétig napi rendszerességgel ezeket a kéztartásokat

 Kéztartás a látás javítására

Fizikai testi okai: A rövidlátás és a távollátás igazából fénytörési probléma. Ha nagy az üvegtest, akkor a fényt nem az ideghártyán, hanem előtte érzékeljük. Ez a rövidlátás oka. Ha az üvegtest kevésbé nagy, akkor a fénysugarak a retina mögött keresztezik egymást. Ez a távollátás oka. Időskorú embereknél az öregedés folyamataként az üvegtest lassan sorvadni kezd. Ez az időskori távollátás oka.
Rövidlátás lelki okai: elfojtott aggályok, túlzott harciasság, elszegényedés miatti félelem.
Rövidlátás mentális okai: szellemi függőség miatti ártószándék.
Távollátás lelki okai: érzelmi túlfeszítettség, anyagi hiányt szenvedés, hisztériázás, mentális manipuláció miatti szenvedés, család elleni vétkek miatti szenvedés.
Távollátás mentális okai: szellemi fenyegetettség, tragikus gondolat, önfeladásig menő alkalmazkodás miatti ártószándék.
Kéztartása: a bal kisujj és a jobb hüvelykujj hegye a jobb mutató- és középső ujj közötti dombhoz ér, a jobb mutatóujj hegye a jobb hüvelykujj körmére hajlik. A többi ujj nyújtva. A kezeket a szeme előtt tartsa.
A mudrát fekve végezze 10 percig, közben mondja el hatszor a megerősítést, majd 1 percig a mantrát.
Megerősítés: Áradjon az isteni gyógyító energia a mentál világból név XY mentáltestébe, onnan íródjon át az asztráltestébe, majd a fizikai testébe X településen év, hó, nap-tól egyre erősebben aktiválja látóérzékét, erősítse látását, és állítsa be üvegtestének méretét úgy, hogy ezentúl a fényt az ideghártyán érzékelje! A legmagasabb áldás megvalósulása nevében ÁMEN!

 Kéztartás szembetegségek esetére

Fizikai testi okai: A szem és ideghártya szöveteinek öregedése, a látóideg károsodása, a szemben levő artériák és vénák elváltozásai okozhatják, de kialakulhat magas vérnyomás, cukorbetegség, a hajszálerek törékenysége és a szemüveggel nem korrigált rossz látás eredményeként is.
Lelki okai: elutasítottság, tudatalatti érzelmi tisztátalanság, túlzott tárgyhalmozásikényszer, csapás miatti szenvedés, atyai szigor miatti szorongás, származás miatti félelem.
Mentális okai: helytelen mentális beidegződések, konfliktuskerülő gyávaság miatti ártószándék, szenvedélyfüggőség miatti bűntudat.
Kéztartás: A bal mutató-, gyűrűs- és kisujj összeér a jobb mutató- és hüvelykujjal, a többi ujj nyújtva. A kezeit a szem előtt kell tartani.
A mudrát fekve 10 percig végezze, közben rezegtesse 4 percig a mantrát!
Mantra: vauh. A mantrát mély belégzés után hangoztassa: vvvaaauuuhhh.

 Boldogságot felszabadító kéztartás (Alochaka-mudra)

Mudra: A bal mutató-, kis- és gyűrűsujj összeér.
A mudrát 5 percig a köldök előtt, majd 5 percig a szem magasságában tartsa.
Javallat: Kiütések, pattanások, kelések, bőrrák és bőrbetegségek, kötőhártya bevérzése, fényérzékenység, fénytörési rendellenesség, látási zavarok, szürkehályog és zöldhályog esetén használható.
A lelki emésztő folyamatok, az érzelmek, vágyak, érzetek, lelki élmények utáni energia-felszabadulás, a kitörő boldogság vezérlője.
Mantra: óm ham. A mantrát mély belégzés után rezegtesse: óóómmm hhhaamm.
A mudrát napi 2 alkalommal végezze. Pattanás és más bőrbetegségek esetén készítsen 5 gr bojtorjánlevélből és 5 gr csalángyökérből forrázatot! Napi 2 csészével (0.8 dl) igyon belőle legalább 2 hétig! Külsőleg: Fél teáskanálnyi keserűsót keverjen el 0.5 dl vízben! Kenje fel a problémás bőrfelületre. 1-1,5 óra múlva mossa le! Naponta 1-szer mossa le a problémás bőrterületet szőlőmagolajat tartalmazó arclemosóval.

Szerző: Késmárki László, Gyógyító kéztartások I-II. Ankh Kiadó, forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...