Jennifer Aniston felkavaró fotót posztolt as intenzíven fekvő barátjáról, és ezt írta mellé: “Ez nem vicc, viseljetek maszkot, ha nem akartok így járni!”


Hirdetés


Jennifer Aniston egy fényképet posztolt az intenzív terápián fekvő barátjáról! A Jóbarátok sorozat közkedvelt színésznője nemrég egy barátjáról közölt egy fényképet, aki koronavírus miatt az intenzív terápián fekszik, igen súlyos állapotban. A megdöbbentő felvétellel azok figyelmét szeretné felhívni, akik megtagadják a védőmaszk használatát, vagy nem hisznek a vírusban.

Jennifer Aniston közeli ismerőse nem küzdött semmilyen krónikus betegséggel, és mégis legyőzte az immunrendszerét a vírus.

“Ez a vírus igenis létezik, ez maga a valóság, amivel most én is szembesülök. Nem lehetünk annyira naivak, hogy megkérdőjelezzük a létezését. Ha azt akarjuk, hogy ez az időszak minél hamarabb véget érjen, viseljünk maszkot. Gondoljunk a családtagjainkra, védjük hozzátartozóinkat, úgy tűnik a COVID-19 minden korosztály számára veszélyes lehet” – írta a kép alá a színésznő.

A képet a színésznő barátja, Kevin beleegyezésével tette közzé, aki egy igen nehéz időszakon ment át, de azóta már szerencsére felépült a betegségből.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...