Íme egy nagyszerű házi vérképző csodaszer, amit receptre kellene mindenkinek felírni!


Hirdetés


A vörösvértestek számának csökkenése azért aggasztó, mert így kevesebb oxigén tud majd eljutni a sejtekhez, amelyek megfelelő működése kulcsfontosságú az egészségmegőrzés szempontjából.

 

Ha kevés vörösvértest képződik, vérszegénység alakulhat ki, amelynek szintén súlyos következményei lehetnek. Ezért kell elkészíteni a következő természetes gyógykészítményt, hogy serkentsük a vérképződést.

A recept alapján tulajdonképpen egy vitaminbombát kell összeraknunk, amely nagyszerűen hat a vérrendszerre.

Nézzük, mire lesz szükségünk:

– 200 ml mézre
– 200 g dióbélre
– 200 g mazsola
– 200 ml sárgarépalé
– 200 ml céklalé
– 2 darab citrom

Elkészítés:

Mossuk meg alaposan a két citromot, majd vágjuk félbe, és szedjük ki a magokat. Héjastól daráljuk le és tegyük bele egy 1 literes edénybe. Ezután adjuk hozzá a mézet, a céklalét, sárgarépalét, és keverjük alaposan össze. A végén pedig szórjunk bele pár enyhén összetört dióbelet és mazsolát. Újabb keverés következik. Eredményül pedig egy körülbelül 1 kg súlyú keveréket kapunk, amelyet tároljunk a hűtőben.

Étkezések előtt kell bevenni egy kanállal a vérképző keverékből. A kúrát bármeddig alkalmazhatjuk, nincsenek mellékhatásai, csak az energiaszintünket emeli meg, amire valószínűleg kevesen fognak panaszkodni.

forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...