Igazi szupertáplálék a macagyökér


Hirdetés


Az inkáknál vadon növő és nagy előszeretettel fogyasztott gyökér igazi csodaszer a testi és szellemi erőnlét növelésére és a hormonháztartás szabályozására. Kinézetre nagyon hasonlít a retekre, nem csoda, hiszen rendszertanilag egy családba tartoznak.

Ismert hatékony energetizáló, állóképesség javító és érzelemszint stabilizáló hatásáról is. Sokan úgy tartják, hogy a világ egyik legjobb természetes táplálék kiegészítője, hiszen tele van ásványi anyaggal, vitaminnal, nyomelemmel, enzimmel.

Gazdag aminosavakban, esszenciális zsírsavakban, flavonoidokban.

A növényből készült szárított macagyökeret leginkább a sportolók használják, mint teljesítményfokozót. Magas energiatartalma és szénhidráttartalma miatt frissítve, megújítja és szinten tartja a szervezetet, és nagy szerepet játszik az izomépítésben is.

Nagy hatással van a női és férfi hormonokra egyaránt, javítja a petefészek, a herék, a hasnyálmirigy és a pajzsmirigy működését. Szabályozza a menstruációs ciklust, javítja a nemzőképességet.

Ha macagyökeret fogyasztunk, sokkal erősebb lesz immunrendszerünk, javul a hangulatunk, erőnlétünk, hamarabb felépülünk a betegségekből. Elűzi a fáradtságot, depressziót, növeli a szervezet ellenállását a stresszel szemben.

A szárított port turmixokba is keverhetjük, így szinte láthatatlanul tudjuk magunkhoz venni naponta az életenergiát. Ajánlott huzamosabb ideig fogyasztani, mivel fokozatosan fejti ki hatását. Fogyasszunk napont legalább 3-5 grammot.

Forrás:http://twice.hu/eletmod/macagyoker-a-szupertaplalek

Hirdetés


Hirdetés betöltése...