Gyilkos a szájban: Távolítsd el az amalgám töméseidet és számos betegségtől megszabadulhatsz!


Hirdetés


A legtöbb fogorvos valószínű, soha nem fogja elismerni, hogy a szájban elhelyezett egyes fogászati anyagok lehetnek számos betegség és tünet okozói.

A hagyományos fogászati eljárások okozhatnak fáradtságot, kimerültséget, érzelmi instabilitást, depressziót, szülési rendellenességet, Alzheimer-kórt, vagy akár szklerózis multiplexet is. A legolcsóbb töméshez használt anyag, az amalgám, olyan fémek ötvözete, mely nagyban veszélyeztetik az egészségünket. A leginkább a benne található 54% higany jelent nagyobb veszélyt, és vannak emberek, akik több évtizedig hordozzák a szájukban. Sok orvos állítja, hogy az amalgám tömésnek és a benne található higanynak semmilyen kockázata nincsen. Dr. Hal Huggins volt az első, aki felfedte az igazságot ezekről a tömésekről. Elmondta, hogy még a legkisebb mennyiségű higany jelenléte is az emberi szervezetben életveszélyes lehet. Elméletét egy példával is alátámasztotta. Egy megtermékenyítendő petesejtet higannyal hozták kapcsolatban. És bár a megtermékenyítés sikeres volt, a sejt nem tudott csatlakozni a méhüreghez. Huggins azt állítja, hogy a higany a szájüregben is olyan gázokat bocsájt ki a nap 24 órájában, mely nagyon káros az egészségünkre.

Ha amalgám tömésünk van, és krónikus fáradtsággal küzdünk, szinte biztos, hogy a higany okozza ezt az állapotot. Jó, ha minél hamarabb megszabadulunk a töméstől. Hugginst, mint az első úttörőt nagyon sokan támadták, és nem tulajdonítottak túl nagy igazságértéket annak a kutatásnak, amit egész életén át végzett. Azonban egy nagyon fontos üzenetet fogalmazott meg az utókor számára: Távolítsd el az amalgám töméseidet, és így sok betegségtől megszabadulhatsz.

Az amalgám töméseket az 1800-as években kezdték használni Franciaországban, majd lassan az egész világban elterjedt. Sok helyen most is előnyben részesítik, hiszen könnyű előállítani, és vannak olyan országok, ahol a biztosító is támogatja.

forrás: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...