Ez fog történni, ha a banánhéjat bekened ezzel, és a homlokodra teszed! Próbáld ki!


Hirdetés


Ha még mindig úgy gondolod, hogy az egyetlen megoldás a fejfájás megszüntetésére a gyógyszeres fájdalomcsillapítás, akkor itt az ideje, hogy ezen a nézeten változtass. Van egy nagyon egyszerű és természetes módszer, amely szintén enyhülést hozhat, mellékhatások nélkül.

A varázsszó: banánhéj. Lehet, hogy hihetetlennek hangzik. Ha előítéleteid vannak, akkor egyelőre tedd félre őket és adj neki egy esélyt, ha valóban természetes megoldást keresel.

Mire lesz szükséged?

  • banánhéj
  • levendula olaj

Alkalmazás

Fog egy banánhéjat és tedd be a hűtőbe, hogy teljesen lehűlhessen. Ha kivetted, cseppents rá pár cseppet a levendulaolajból. Helyezd magad vízszintes helyzetbe kényelmesen, kapcsold le a lámpákat vagy húzd be a függönyöket. Helyezd a banánhéjat a homlokodra és hagyd rajta legalább 20 percig. Ez idő alatt a fejfájásodnak el kell múlnia. A banánhéjból, a bőröddel érintkezve kálium szívódik fel, amely segít a fejfájás enyhítésében, ugyanakkor a levendulaolaj is kifejti hatását. Ugyan tudományosan nem bizonyított a banánhéjas módszer hatékonysága, a tapasztalatok azt mutatják, hogy működik. Egy próbát mindenképpen megér.

forrás: tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...