EZ A 2019-ES JÓSLAT MEGRÉMÍTETT!! REMÉLEM TÉGED NEM FOG!!


Hirdetés


A neves francia csillagász-asztrológus napjaink egyik legismertebb jövendőmondó alakjává vált, aki számos eseményt megjósolt az emberiség jövőjével kapcsolatban, amelyek közül több be is igazolódott. Ilyen volt Adolf Hitler hatalomra kerülése, vagy a 2001. szeptember 11-i terrormerényletek. Most lássuk, mi fog történni Nostradamus szerint 2019-ben!

1. Donald Trump

2019-ben kiderül, hogy Trump nem követett el törvénytelenséget a 2016-os elnökválasztások idején.

2. Szíriai menekültek

2018 végén, 2019 elején fogja elérni Európát a szíriai menekülthullám tetőpontja. Ezt pedig a határaikat kinyitó országok gazdaságilag eléggé megsínylik.

3. Észak-Korea

Kim Jong-Un diktátort elsöpri a népharag 2019-ben. Oroszország beavatkozik majd az ország ügyeibe, amivel magára haragíthatja a többi államot.

4. Kína

Az USA és Kína között tovább mélyülhet a gazdasági konfliktus, amelyet elsősorban az alumínium árának változásai fognak eredményezni.

5. Antarktisz és globális felmelegedés

Egy hatalmas jégmező fog leválni az Antarktiszról, ami a globális felmelegedés egyértelmű gyorsulásának jele.

6. Áramkiesések

2019-ben Amerika nyugati felén hatalmas áramkiesés következhet be.

7. Gazdasági válság Európában

2019-ben elindul egy kedvezőtlen gazdasági folyamat Európában, amely különösen nagy veszélyt fog jelenteni Németország és Olaszország esetében.

8. Repülő autók

2019-ben az Apple bemutatja a repülő autójának első prototípusát. Ez természetesen egy méregdrága luxus lesz majd annak, aki megengedheti magának, hogy egy ilyen lebegő jármű tulajdonosa lehessen.

és a plusz 1 “szokásos” világvége jósalt, ami azért ijesztő, még akkor is ha tudjuk, ez “csak” egy jóslat:

Ha ez így lesz, akkor mondjuk az előző 8 jóslatnak semmi értelme, mert ez mindent “elsöpörne”: A látnok szerint ugyanis 2019-ben ki fog törni a harmadik világháború, amely az eddigieknél is hosszabb és kegyetlenebb lesz. A jövő évben nem csak ez fogja próbára tenni az emberiséget, hanem a terrorizmus, áradások, pusztító földrengések is. A világháború pedig egészen 27 éven keresztül tombolni fog.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...