Elültette a férfi a rejtélyes kínai magokat, ez lett belőle!


Hirdetés


Az elmúlt hónapokban a világ minden táján rejtélyes csomagokat kapnak az emberek Kínából. Senki sem rendelte őket, a csomagokon nincs címzett, és annak ellenére, hogy azt írja rajta, hogy fülbevaló van bennük, a csomagok mégis vetőmagot tartalmaznak.

Egy amerikai férfi későn kapta meg a hatóságok figyelmeztetését, és elültette a Kínából érkező magokat. A hatóságok arra figyelmeztették az embereket, ne ültessék el a magokat, mert nem csak a termőföldre, a természetes élővilágra, hanem az egész emberiségre is veszélyt jelenthetnek. Az Egyesült Államok arra szólította fel az állampolgárokat, hogy ha ilyen rejtélyes vetőmagot kapnak, értesítsék a hatóságokat, akik kimennek, és begyűjtik a fura küldeményt, majd megsemmisítik.

Doyle Crenshaw azonban későn értesült a felhívásról, és elültette a magokat, amiket Kínából kapott. A növény sárgán virágzott, és fehéres-zöldes hosszúkás termése van, minden bizonnyal valamilyen tökféle lehet.

“Ami elsőre ártalmatlannak néz ki, még nem biztos, hogy valóban az is” – fejtették ki az illetékes hivatal munkatársai, akik kiásták és jobban megvizsgálták a titokzatos növényt.

“Leginkább az invazív kártevők miatt aggódunk. Ezek a magvak invazív gyomot, rovarirtót vagy valamilyen növényi betegséget hozhatnak be, ami akár az emberekre is ártalmas lehet” – mondta Scott Bray, az arkansasi mezőgazdasági minisztérium munkatársa.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...