Egy ecettel teletöltött zacskót húzott a tusolófejre. Nem fogod elhinni, hogy miért!


Hirdetés


Felejtsük el a bolti tisztítószereket, fölösleges pénzt és időt pocsékolnunk rájuk. A legtutibb természetes tisztító és egyben fertőtlenítő szert mutatjuk most meg. Egyetlen háztartásból sem hiányozhat az ecet.

Ha aggódunk azért, mert vízkő vagy rozsdafoltok jelentek meg a fürdőben, piszkos a tükör és pecsétes a vécécsésze, szerezzünk be egy jó nagy üveg ecetet. Vigyünk magunkkal mégegy kevés szódabikarbónát, de ez már valójában csak hab a tortán. Az ecet önmagában is nagyon hatékony. Forraljunk fel egy kevés vizet, töltsük bele egy szórófejes falkonba, majd öntsünk hozzá ecetet. És indulhat is a hadjárat.

tusolofej-ecet

Spricceljük be a csempéket, és a koszosabb felületeket, hagyjuk állni rajta kb. tíz percet, majd töröljük le. Az ecet viszi magával a koszt is.

A csapokról könnyedén leoldhatjuk a vízkőlerakódásokat: töltsünk egy kisebb zacskóba ecetet, majd húzzuk rá a csapra, és rögzítsük egy gumival. Így hagyjuk állni 2 órán át, ezalatt eltűnnek a foltok.

A vécécsészébe is öntsünk egy adag ecete, ez majd jól megtisztítja. A lefolyók kidugaszolására vessünk be még egy kis szódabikarbónát is. Együttes hatóerővel csillogni-villogni fog a fürdőszoba.

forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...