Boldogkői Zsolt, Gyuri bácsiról: “…a hatóságoknál, igen jó eséllyel megállná a helyét a kuruzslás vádja”


Hirdetés


Nagy visszhangot kiváltó cikket publikált a zoom.hu. A cikkben Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének professzorával nézik át a nemrég lovagkereszttel kitüntetett Szabó György ( Gyuri bácsi ) természetgyógyász javaslatait.

Néhány kiragadott mondat:

„Gyuri bácsi igen komoly betegségekre ajánl szereket a természet patikájából. Ha valaki venné a fáradtságot, és bejelentést tenne a hatóságoknál, igen jó eséllyel megállná a helyét a kuruzslás vádja” – mondta a Zoom.hu-nak Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének vezető professzora.

A cukorbetegség megelőzéséről:

Szabó György: „Cukorbetegség esetén a bétasejt ellustul, és szinte várja az inzulint. Megelőzésre: szederlevél-tea bármennyi, bármikor, vagy: kukoricahéj-tea vagy: fehér babhéj-tea egy-egy csésze.”

Boldogkői Zsolt: „Gyuri bácsi hallott néhány szakkifejezést (például bétasejt), de nem adekvát módon használja ezeket, lévén fogalma sincs a biológia alapjairól. Továbbá, Gyuri bácsi az áltudományos tanok aktív terjesztője is.”

A csodatévő tea

Szabó György: A magas vérnyomás sem csak gyógyszerrel csökkenthető. Sok komoly betegség oka lehet a magas vérnyomás, megelőzésére a galagonya tea, míg idegrendszeri problémákra a pásztortáska alkalmazható.

Boldogkői Zsolt:: „Az idegrendszernek rengeteg problémája lehet. Sebaj, a családi vállalkozásban árusított Györgytea mindent megold. Vagy mégsem?”

Talán ennyi elég is, hogy érdemesnek találja ön is, hogy átugorjon a zoom.hu oldalra, és a teljes cikket elolvassa!

Hirdetés


Hirdetés betöltése...