A nő filmezi a látszólag nyugodt tengert, amikor váratlanul minden rázkódni kezd alatta


Hirdetés


Egy hajó utasai rendkívüli pillanatokat éltek át. Ilyen csak egyszer történik meg valakivel, ha egyáltalán megtörténik. Ez a furcsa dolog Ausztráliában, Port Macquarie közeláben történt. Onnan indult el a kis hajó, hogy utasaival a nyílt tengeren bálnák után kutasson. A hajó utasai reménykedtek abban, hogy megpillanthatják ezt a fenséges cetfélét. A ritka eseményről ezt mesélték a turistá a ViralHog  szerint:

“A családom és én a bálnákat szerettünk volna látni és ezért felszálltunk a Port Macquarie-ból induló hajóra, nagy hullámokat láttunk a távolban, és tudtam, hogy egy videót akarok készíteni az egészről. De nem számítottam erre a mágikus látványra. Néhány másodpercnyi nyugodt hajózés után az ott tartózkodók legnagyobb vágya teljesült. A csónak rázkódni kezdett az egyik oldalon,  egy óriási lökéshullám érte a vízi járműt.”

Pár másodperccel később egy óriási bálna emelkedett ki a vízből. A turisták nagyon boldogok voltak, hiszen mindenki erre a pillanatra várt, írta a ViralHog. A bálna annyira közel volt a hajóhoz, hogy az ugrás miatt kicsapódó víz hajót eláztatta.  A  másodperc törtrészéig teljesen kint volt a vízből az állat, mielőtt ismét eltűnt volna a tenger hullámai között.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...