A házasságuk első napján az újdonsült feleség és a férj megbeszélték, hogy senkinek nem nyitnak ajtót. Hamarosan azonban csengettek, megérkeztek a férj szülei látogatóba. A férj és a feleség egymásra néztek, a férj ki akarta nyitni az ajtót, de mivel megállapodtak, nem tette meg….


Hirdetés


A házasságuk első napján az újdonsült feleség és a férj megbeszélték, hogy senkinek nem nyitnak ajtót. Hamarosan azonban csengettek, megérkeztek a férj szülei látogatóba.

A férj és a feleség egymásra néztek, a férj ki akarta nyitni az ajtót, de mivel megállapodtak, nem tette meg, így a szülei elmentek. Kicsit később, ugyanezen a napon a feleség szülei jöttek, a feleség és a férj egymásra néztek, és bár volt köztük egy megállapodás, a feleség könnyes szemmel suttogta:

“Nem tudom ezt tenni a szüleimmel” – és kinyitotta az ajtót. A férj nem szólt semmit.

Teltek az évek és született négy fiuk, ötödiknek pedig egy kislányuk. Az apa elvonul, és nagyon sírva fakad egy szobában, a kislány születését ünneplő parti közepén. A feleség megkérdezi tőle, miért sírsz ennyire?, mikor az első négy gyermek születésénél nem sírtál így? A férj egyszerűen válaszolt:

Mert Ő az, aki mindig ki fogja nekem nyitni az ajtót. Ne feledd: a lányok mindig nagyon különlegesek! 🙂

Hirdetés


Hirdetés betöltése...