7 hiba, amit szinte minden nő elkövet: ettől nézel ki kövérebbnek és idősebbnek!


Hirdetés


Bármennyire is vagy stílusos és viselsz drága, jó megjelenésű ruhákat, ha nem vagy tisztában azokkal az aranyszabályokkal, akkor bizony te elkövetheted azt a hibát, ami öregít és kövérít téged! Lássuk mire figyelj, ha el szeretnéd kerülni ezeket!

1. Túl sok fekete

A fekete bizonyos keretek és helyzetek között lehet divatos és szexi, de a kor előrehaladtával, a bőr fehéredésével bizony öregíthet is. Nagyobb kontrasztot fektet a bőrhibákra, az úszógumikra, a ráncokra és mindez igaz a nem megfelelően választott sötét hajszínre is.

2. Bujkálás

Attól, hogy nagy darab ruhákba bújtatod magad nem leszel sem karcsúbb, sem pedig fiatalabb! Ha van rajtad egy pici felesleg, hidd el, akkor is lehetsz divatos, ha nem zsákba bújsz el!

3. Hosszú szoknya

Csak azért, mert kissé idősebb vagy, vagy már elérted az érett női kort, egyáltalán nem kell hosszú szoknyákba bújnod. Találd meg a számodra kényelmes hosszúságot, ami csak annyit mutat, amennyit te is szeretnél és bátran vedd fel kedvenc felsőiddel!

4. Szemüveg

Ha szemüveget viselsz és nem megfelelően választasz magadnak keretet, akkor bizony bármit is veszel fel, a szemüveged lesz az, ami mindent tönkretesz majd! Kérj segítséget vagy tájékozódj mielőtt választasz, vegyél figyelembe mindent, az arcformád, a szemed, a szemöldököd, mindent!

5. Vásárláshoz partner

Soha ne menj el vásárolni egy olyan emberrel, aki irigykedik, akinek nincs saját véleménye vagy épp nem érdekli, hogy mit vennél meg magadnak. Válaszd azt az embert, akinek a társaságában öröm a vásárlás és aki a szemedbe meri mondani, ha valami nem áll jól neked!

6. Platform

Ezek a típusú magas sarkuk az utóbbi idő nagy divatjai, de ha kissé tömzsibb, rövidebb lábaid vannak, nem biztos, hogy a legjobb választás ilyenbe bújtatni a lábaid!

7. Sál

Egy jól megválasztott sál igazán előnyös tud lenni egy felsőhöz, de ha ebben sem találod meg az összhangot, akkor bizony óriási bakit is elkövethetsz!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...