3 csillagjegy, aki 2019 őszén szerelmi csalódástól fog szenvedni!


Hirdetés


Ősszel egy kicsit kedvetlenebbek leszünk, alábbhagy a nyári lelkesedésünk, legszívesebben csak ülnénk bent a szobában egy jó meleg pokróc alatt. Az alábbi csillagjegyek számára még sokkal letargikusabb lesz az ősz, a szerelmi életük nem fog valami fényesen alakulni. Szenvedés, sírás és lelki fájdalom lesz jellemző a következő három csillagjegy őszére.

BIKA

Annyira makacs vagy, hogy nagyon nehéz veled együtt élni, ne is csodálkozz, ha szerelmi problémákkal kell megküzdened. Csak a saját céljaid lebegnek a szemed előtt, nagyon önző vagy, teljességgel elhanyagolod a szeretteidet. A Szaturnusz és a Plútó csak még jobban megnehezíti a dolgot, az energiák valósággal egymásnak feszülnek, szikrázik a levegő körülötted. Állandóan csak kötekedsz és vitatkozol, így egyáltalán nem csoda, ha senki nem akar veled élni.

SZŰZ

Szenvedéssel teli időszak vár rád, tele lesz változásokkal az életed, és ez nem csak a magánéletedre lesz jellemző, de szakmai téren is meginog alattad a talaj. Úgy érzed, hogy semmitől sem tudsz igazán boldog lenni, legszívesebb elmenekülnél egy lakatlan szigetre. Partnereddel nem vagytok egy hullámhosszon, állandóan csak veszekedtek. Leginkább az anyagiak miatt alakulnak ki a nézeteltérések, ha nem tudtok közös nevezőre jutni, akkor bizony nem lesz hosszútávú ez a kapcsolat. Egyáltalán ne csodálkozz, ha egy harmadik személy is megjelenik a kapcsolatotokban. A szeptember 18-i Telihold még jobban fokozza a feszültséget, viszont utána lecsitulnak egy kicsit a kedélyek.

VÍZÖNTŐ

Az ősz kezdete egyáltalán nem tartogat túl sok jót számodra. Szakmailag nincs okod panaszra, viszont, ami a szerelmi életedet illeti, nem túl biztató a helyzet. Pároddal nagyon sokat veszekedtek, állandóan féltékenység gyötör, és úgy érzed, hogy nem szeret annyira, mint amennyire szükséged lenne. Sokat veszekedtek, mindenért a másikat okoljátok, az anyagiak és munkahelyi problémák miatt is sok a feszültség köztetek. Ahelyett, hogy a homokba dugnád a fejed, jó lenne megbeszélni a problémákat, mielőtt még túl késő lenne.

forrás: filantropikum.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...