Zeller magas vérnyomás ellen


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A zeller szinte nélkülözhetetlen alapanyag, minden konyhában megtalálható és gyakran használjuk fűszerezéshez, de önálló ételként, például sült zellerként is fogyaszthatjuk.

Azon kívül, hogy egyik kedvenc fűszerünk, nagyon jó ellenszere a magas vérnyomásnak. Szinte eldobhatjuk a gyógyszereket is, hogyha kipróbáljuk helyette a zeller kúrát. Ahelyett, hogy makacskodnánk, és megkérdőjeleznénk a gyógyhatását, próbáljuk ki!

Az egészségtelen étkezés és mozgásszegény életmód következtében sokan szenvednek magas vérnyomásban, mondhatni korunk népbetegségének számít. Az angol zeller egy hónapig tartó fogyasztása által megoldódhatnak a vérnyomásproblémák, anélkül, hogy gyógyszert kellene szedni a továbbiakban.

Az angol zellert leginkább Ázsiában használják magas vérnyomás ellen, és sok esetben nagyon hatásos, vagyis a páciens mellőzhette a gyógyszert. Egyes tudósok szerint azonban annyi ellenvetés azonban van a dologban, hogyha valakinek hormonális zavar vagy tumor következtében van vérnyomás problémája, akkor nem segít a zeller.

A kúra maga roppant egyszerű: egy hónapon keresztül napi négy szál zellert kell elrágcsálni, vagy kipréselni gyümölcscentrifugában és a levét meginni. Ha túl erősnek találjuk az ízét, keverhetjük a levet almával például.

Forrás:http://twice.hu/eletmod/zeller-magas-vernyomas-ellen

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...