Vegán diéta – Miért együk a zöldségeket és gyümölcsöket nyersen?


Hirdetés

Nyers vegán diéta csak a nyers ételek fogyasztását engedi, egyesíti a veganizmus és a nyers diéta elveit.

A nyers veganizmus egy életstílus, 100%-ban nyers és feldolgozásmentes csak tisztán növényi eredetű és a bio ételek és élelmiszerek fogyasztását alkalmazza.

A nyers vegán diéta kizárja az állati eredetű élelmiszereket és minden ételt, ami 48 °C felett készül.

A nyers vegán diéta előnyei

  • A nyers vegán étrend megakadályozza, illetve gyógyítja a modern kor betegségeit.
  • A vegán életmód ideális testsúlyt, szebb bőrt, jobb emésztést, energiával való feltöltődést és egy jobb egészségi állapot biztosít.
  • A nyers vegán  étrend védelmet nyújt az akut betegségek ellen, mint a megfázás, vagy az influenza
  • A nyers ételek rajongói nem hízékonyak, és fittségben messze jobban állnak, mint a főtt és sült ételeket fogyasztó társaik.
  • A bőr hidratáltabbá válik, kisimulnak a ráncok. A bőr megkapja azokat a vitaminokat, amelyek egészséges ragyogáshoz szükségesek (mint az A-, K, E-, B-vitminok)
  • A szervezet megszokja ezt az életformát, a vegák tökéletesen jóllakottak egy tányér salátától, gyümölcsöktől és turmixoktól.
  • Sokkal több rost kerül emésztőrendszerünkbe a vegán ételekkel, könnyebb a széklet, kevesebb esélye van asavasodásnak, a gyomorégésnek, vagy az  emésztési zavaroknak.

A nyers ételek több energiát adnak

vegan dieta

Vegan diéta – több energia

A nyers vegán étrend tápanyagai a nyers zöldségek és gyümölcsök, diók és mogyorók, gabonák és hüvelyesek, csíráztatott magvak, növényi olajok, tengeri zöldségek, fűszernövények és a friss gyümölcslevek.


Nyersetel dieta gorilla wraps-001

Miért egészséges a nyers, vegán diéta?

A nyers étrend követői szerint a főzés elpusztítja a nyers ételekben lévő mikro-tápanyagok és nyomelemek azon komplex egyensúlyát, amely az egészség és a hosszú élettartam az alapvető tápanyagait biztosítja.

A nyers zöldségek és gyümölcsök a tápanyagok és enzimek mellett olyan mikroorganizmusokat is tartalmaznak, melyek egyáltalán nem károsak, épp ellenkezőleg. A Nyers ételek, a vegán étrend követői sokkal energikusabbak és fittségben messze jobban állnak, mint a főtt és sült ételeket fogyasztó emberek.

Nyers vegán étrend nagyobb energia-frekvenciát biztosít.

 


Anett fiatalos, egeszseges a nyers étel dieta hive

Ezért a vegák tudatosabbak és közvetlen kapcsolatban vannak a spirituális fejlődéssel.

forrás

Hirdetés
Hirdetés betöltése...