Változik a YouTube! Így fog érinteni téged!


Hirdetés


Az amerikai YouTube bejelentette a szolgáltatása főoldalán az ajánlásokban történt változásokat. A felhasználó törölheti a csatornák által kínált ajánlatokat, amelyeket nem akar látni, valamint a teljes csatornát is letilthatja. Az Up Next fül témák szerint gyűjtött videókat, például videóklipeket kínált. Mindemellett most már megtudhatjuk, hogy miért van jelen egy adott videó a felhasználói fiókunk ajánlásaiban.

„Néha olyan videókat ajánlunk, amiket a többi hasonló érdeklődéssel bíró felhasználó korábban megnézett”–mondta Essam El-Dardiry, a YouTube termékmenedzsere.–Célunk, hogy elmagyarázzuk, miért jelennek meg ezek a videók a kezdőlapon. Azért, hogy segítsünk olyan új videókat találni egyes csatornákon, amelyeket esetleg látni szeretne.”

Az újítások a főoldalon annak érdekében jöttek létre, hogy a felhasználók könnyebben irányítsák azt, valamint az ajánlási algoritmus miatti rosszindulatú tartalom elterjedésének megállítása érdekében. Az új funkciók már világszerte elérhetők az Android és iOS YouTube-alkalmazásban, és hamarosan megjelennek az asztali számítógépeken is.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...