Válaszd ki a kedvenc sütid – s megmondjuk, milyen vagy!


Hirdetés


A süteményt közül melyiket ennéd meg a legszívesebben? Válaszd ki, majd olvasd el, hogy az mire utal.

1. krémes

2. fagyi

3. citromos pite

4. epertorta

5. csokitorta

Jöhetnek a jellemzések:

KRÉMES

Egy kis bohóckodásra mindig kapható vagy, hiszen remek a humorod. Szeretsz sodródni az árral, gyakran előfordul, hogy nincs kellő motivációd és csak sodródsz az árral. Igazi társasági ember vagy, könnyen felvidítasz másokat, ám jobban járnak, ha nem bosszantanak fel.

FAGYI

Imádsz mozogni, legyen bármilyen sportról szó te kapható vagy rá. Szereted magad irányítani a dolgokat, néha hajlamos vagy csak a saját érdekeidet nézni. Nagyon fontos számodra a megjelenés.

CITROMOS PITE

Sokszor csendes vagy, de ha megszólalsz azonnal kiderül, hogy remek a szókincsed és nagyszerű szónok rejtőzik benned, bárkivel megtalálod a közös hangot. Ritkán álarc mögé rejtőzöl, de sok barátot tudhatsz magad mellett.

EPERTORTA

Nagyon sok szeretet van benned, rengeteget törődsz másokkal. A hozzád közelállók bármikor számíthatnak rád, azonban bosszantóan túl érzelmes is tudsz lenni.

CSOKITORTA

Egyaránt szeretsz adni és kapni, vonzó és szenvedélyes vagy. Néha nem mutatod ki, de igen is dúlnak benned a mély érzelmek. Nem félsz a kockázatoktól, hisz magasra szeretnél törni. Imádsz nevetni.

forrás: hir.ma

Hirdetés


Hirdetés betöltése...