Válassz egyet a Szerencsehozó Elefántok közül és tudd meg mit üzen neked!


Hirdetés


Bármennyire is ismerjük önmagunk, néha vannak olyan helyzetek, amikor egy teljesen új oldalunkkal találkozhatunk. Mindenkinek vannak olyan jellemvonásai, amiket még ő maga sem ismert.

Válassz egyet az elefántok közül, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, és számos dolgot tudhatsz meg magadról.

elefántok

1.

Békés, harmonikus, és spirituális vagy. Szeretnél egyensúlyt teremteni az életedben. Ha csak lehet kerülöd a konfliktusokat, inkább visszahúzódsz. Ne fuss el a problémák elől, meg kell tanulnod bízni az emberekben.

2.

Mindig a tökéletességre törekszel. A saját elképzeléseidet, és eszméidet szeretnéd másoknak is átadni. Nehezen fogadod el mások véleményét. Próbálj meg rugalmasabb lenni, és fogadd el a mások, és a saját hibáidat is.

3.

Nagyon óvatos vagy, az életed minden területén szereted a stabilitást. Nem szereted az olyan hirtelen jött eseményeket, amelyek nem voltak előre betervezve. Ilyenkor kiborulsz, és bizonytalan leszel. Légy egy kicsit merészebb, merj álmodozni.

4.

Aktív, és nagyon vállalkozószellemű vagy. Szereted a kalandokat, az utazást, és az életet úgy, ahogy van. Minden eseményből könnyen levonod a tanulságot.

5.

Az érzéseid szabályozzák az életed, nagyon érzékeny vagy. Legtöbbször úgy érzed, hogy az emberek nem értenek meg, ezért sokszor érzed magányosnak magad. Meg kell tanulnod néha nemet mondani, annak érdekében, hogy felszabadultabban élhess.

6.

Nagyon jó barát vagy, mindig önzetlenül segítesz másoknak. Nem árt, ha néha magadra is gondolsz, ne hidd, hogy ezzel rosszat teszel mások ellen. Te is megérdemelsz egy kis odafigyelést.

forrás: tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...