Válassz egy képet, és meg mondjuk, Milyen spirituális feladatok várnak rád?


Hirdetés


Nem vitás, hogy vannak mindennapi kötelességeink, el kell végeznünk azokat, ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk a lelki, spirituális fejlődésünkről sem, ugyanis az életünk e téren sem hagy bennünket feladatok nélkül. Rád milyen teendők várnak? Egy szempillantás alatt kiderül.

1 2 3 4
5 6 7 8

 

 

1.

Intelligens és mélyen érző ember vagy. Olykor élvezed az egyedüllétet, amikor lehetőséged van egy kicsit elgondolkodni az élet dolgain. Az élet márpedig igen kettős, hol könnyen ad, hol próbára tesz, vannak boldog és vannak kilátástalan percek. De meg kell tanulnod megélni az érem mindkét oldalát, hiszen ahogy mondják: ahol napfény van, ott árnyék is. A jótékonyság, az adományozás gazdagíthatja az életedet, bőség vesz majd körül. Így van ez, hiszen ha adunk, a jóságunk többszörösen is megtérül. Itt lehet az ideje, hogy érzelmileg is gyógyulásnak indulj. Ne félj a régi sebektől, a régi megoldatlan érzések felszínre törésétől. A gyógyulás többé-kevésbé fájdalommal jár, de feldolgozod őket, utána jobb lesz, majd meglátod.

2.

Ha nehéznek is éled meg a sorsod, hosszabb távon mégis csak támogat az élet. Olyan egyéniség vagy, aki képes a szellemi felemelkedésre, bár a külvilág gyakran visszahúz. Itt az ideje, hogy szembenézz a félelmeiddel és megtedd a kellő lépéseket ahhoz, hogy jobb legyen az életed. Hajlamos lehetsz a halogatásra, de hidd el, pozitív szemlélettel bármihez könnyebb út vezet. Járj emelt fővel, hiszen te legbelül egy nagyon erős személyiség vagy, és az a feladatod, hogy megtanulj hinni ebben. És ahogy minden, ez is fejben dől el, ne a külvilágtól várd a visszajelzést. Erős vagy és magabiztos, megállsz a saját lábadon és képes vagy kézben tartani az életedet, félre a bizonytalansággal. Az aggódás nagyon nem tesz jót neked, sőt, blokkolja az amúgy bámulatos kreativitásodat és elszállhat belőled az életöröm is.

3.

Olyan egyéniség lehetsz, aki mindig szereti megcsillogtatni a kreatív oldalát is. Gyakran sodródsz a tömeggel, beolvadsz, ugyanakkor szereted, ha megjegyeznek, ha legközelebb megismernek. Fontos, hogy mindig az eszedbe jusson az, hogy a kreativitásodhoz nem kell mindig valami külső segítség, ihlet, kirobbanó hang vagy fényhatás, anélkül is működik. Többek közt ehhez is kiváló környezet lehet az érintetlen természet, ahol feltöltődhetsz. Összpontosíts a természet hangjaira, illatára, éld át és élvezd, ahogy feltölt energiával. Így ha visszatérsz a hétköznapokba, olyan érzés lesz, mintha kicseréltek volna. Találd meg az egészséges egyensúlyt a mindennapokban, a munka, a család és a személyes feladataid között. Éld meg a kreativitásod: ha úgy érzed, énekelned kell, akkor énekelj, ha táncolni vágysz, akkor tedd azt.

4.

Ha eddig nem meditáltál, nem fordítottál különösebb figyelmet a feltöltődésre, úgy érdemes lenne kipróbálnod a víz csobogását. Az elméd és a tested lecsendesítésére kiváló eszköz lehet a számodra egy efféle meditáció, hiszen békére, nyugalomra, szemlélődésre lenne szükséged. Itt az ideje, hogy a szívedre is hallgass, az intuícióidra, hogy mindig a jó irányba haladhass. Ennek folytán a szellemed, a lelked egyre erősebb lesz és szorosabb és tartósabb kapcsolatokat tudsz kialakítani a külvilággal. Minden energia és minden mindennel összefügg. Ne kételkedj abban, amit a belső hangod súg neked, hidd el, az esetek jó részében a helyes útra terel. Légy nyitott a világra és annak jeleire, üzeneteire, hiszen ezek mindenütt körülvesznek bennünket, csak fel kell ismernünk őket.

5.

Az ősz gyönyörű levelei azt súgják, hogy valami új dolog veszi kezdetét. Egyfajta gazdagság, beteljesülés, megvalósulás vár rád. Ahhoz, hogy mindez bekövetkezzen, szüneteltetned kell néhány dolgot most az életedben, azokat, amelyek nem hagynak aludni, amelyek feleslegesen lecsapolják a maradék energiatartalékaidat is. Legjobb lenne, hogy ezeket a teendőidet – amelyeket más is el tud végezni – egy kis időre rábíznád valakire, épp csak addig, míg új erőre nem kapsz, te pedig csak azokkal a feladataiddal törődj, amelyek a legfontosabbak. Meg kell találnod az egyensúlyt az élet dolgaiban, fontossági sorrendet felállítani, különben az egészséged is veszélybe kerülhet. Merj segítséget kérni.

6.

A legmagasabb vibrációval, spirituális energiával az érintetlen természetben, de leginkább az erdőben találkozhatunk. A lelkednek több időre, kifejezetten magadra fordított időre van szüksége, amikor elmélkedhetsz illetve alkothatsz valamit. Ha egyedül vagy, vagy ha úgy érzed, nem értenek meg, hajlamos vagy a kétségbeesésre, pedig erre semmi szükség. Sokan szeretnek, és ezzel tisztában is vagy, még akkor is, ha nem hangoztatják neked folyton. Viszont meg kell tanulnod szeretetet adni, viszonozni azt, hogy szeretnek, kimutatni, amit érzel. Közhely, de ha szeretet adsz, szeretetet kapsz majd vissza. Próbáld ki, hogy szeretetet sugárzol mindenki felé, akit csak ismersz. És sugározhatsz hasonlót a fák, a virágok, az állatok felé is. Ezt az érzés-tömeget mind vissza fogod kapni.

7.

Olyan személyiség lehetsz, aki minden tekintetben szereti biztonságban érezni magát és többek közt emiatt sem sűrűn lépsz le a kitaposott ösvényről. Itt lehet az ideje, hogy tegyél valamit életed jobbá tételéért. Meg van a kellő erőd és energiád hozzá, már csak neki kell fogni és meg kell próbálni. Gondold végig, hogy mi az, amire legjobban szükséged van most, amire a legjobban vágysz: egészségre, szeretetre, jólétre? Itt nem csupán elmélkedésről van szó, hanem az érzésről, hogy ezeket megtapasztald, megkapd, amit szeretnél. Ha elhiszed, hogy a tiéd lehet, akkor hidd el, hogy a tiéd is lesz. Tudasd az univerzummal a vágyaidat, kérj és ha elég erős a szándékod, teljesülni fognak a kívánságaid.

8.

Olyan valaki vagy, aki élvezi a derűt és a nyugalmat, a békét és a boldogságot. Napközben el vagy foglalva a bokros teendőiddel, miközben le sem veszed a szemed a soron következő feladatról. Minden napod tennivalók egymásutánja, és szinte észre sem veszed, hogy elsuhan melletted az élet. Meg kellene tanulnod nemet mondani néha és letérni a megszokott útról, rátérni arra az ösvényre, amely feltárul előtted. Ne aggódj a soron következő lépés miatt, éppen az aggódás az, ami nem hagy téged, illetve a kreativitásodat kibontakozni. Hagyd, hogy néha csak úgy történjenek veled a dolgok, sodródj, ne akarj mindig mindent előre tudni. Olyan élmények várnak rád, melyekre azelőtt nem is gondoltál.

Szerző: Fodor Henriett,  forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...