Válassz egy figurát, és tudd meg, ki is vagy valójában!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

1. Válassz egy figurát!

Habozás nélkül feltudnád sorolni a személyiséged legjobb tulajdonságait? Vagy úgy gondolod, egy ilyened sincs? Szeretnénk meggyőzni ennek az ellentétjéről ezzel az egyedi pszichológiai teszttel! Nem kell mást tenned, mint ránézni a képre, és kiválasztani a számodra legjobban tetsző figurát. Nézz rá a képre, és válaszd ki gondolkodás nélkül, hogy melyik tetszik a legjobban. Választottál? Keresd ki a figurához tartozó számot, és olvasd el az eredményt!

Ez egy nagyon érdekes teszt, amely segít meghatározni a legerősebb személyiségjegyeid.

2. Egyes figura – a vezető típus

Ahogy már valószínűleg magadtól is kitaláltad, ha ezt a figurát választottad, akkor a legjobb tulajdonságaid közé tartozik a vezető- és szervezőképességed. Te vagy a főnök, aki jól tud beszélni, érthetően magyaráz, és megfelelően tudja motiválni és meggyőzni a többieket. Emellett könnyen tudsz alkalmazkodni a váratlan körülményekhez, az új környezetekhez, és a gyors döntéshozatalhoz is.

3. Kettes figura – a teljesítő

A legerősebb személyiségjegyeid közé tartozik a komolyság és a felelősségtudat. Sok közös tulajdonságod van az első figurára jellemző személyekkel, de van egy nagy különbség: a fontos döntések meghozatala nehezen megy a számodra. De ettől függetlenül igazi profi vagy, mindig befejezed a rád bízott feladatot, ezért értékes, megbízható, keményen dolgozó alkalmazott vagy.

4. Hármas figura – a hipochonder

A harmadik figurát választó emberek számos dologban tehetségesek. A legfőbb erényeik a gazdag intellektusuk, a széleskörű nézeteik, és a lehetőségek meglátása. Ezeknek az embereknek nem kéne kételkedniük magukban. Nagyon érzékeny és kifinomult természetük van, ezért mindig szükségük van a közeli barátok támogatására.

5. Négyes figura — a tudós

Ha ezt a figurát választottad, akkor a legerősebb személyiségjegyeid a határozottság és a racionalizmus. Az ilyen emberek gyakran analitikusan, elemzően szemlélik a világot; mindig erős, határozott véleményük van mindennel kapcsolatban. A tudós típusú emberek szeretnek elméleteket szőni, megtervezni a cselekedeteiket, és több opcióban gondolkodni egyszerre. Ez a megközelítés komoly sikereket eredményezhet a karrieredben.

6. Ötös figura — az intuitív

Azt mondják, ezek az emberek képesek a legjobban foglalkozni minőségi érdemben egyszerre több dologgal. Az ilyen személyek kiváló intuícióval rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően mindig a jó döntést választják, önzetlenek, jó képzelőerejük és megfelelő érzelmi kontrolljuk van.

7. Hatos figura — az alkotó

Az ”alkotó” típusú emberek általában a jó képzelőerejükről, és az alkotó, illetve létrehozó képességükről ismeretesek; magas morális értékrenddel bírnak, amelyet szigorúan betartanak. Könnyen ösztönöznek meg új ötletek, és mindent lelkesen csinálsz! Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy nehezen hagyod manipulálni magad.

8. Hetes figura — az érzelmes

A legjobb tulajdonságod a mások érzelmeinek tökéletes átérzése, illetve a problémás helyzetek megoldása mások számára. A hetes figurát választó emberek mindig megtalálják a legjobb szavakat mások megnyugtatására; mindig kedvesek a többiekkel. Ne feledd azonban, az erős érzelmek komoly tévedésekhez vezethetnek.

9. Nyolcas figura — a manipulátor

Ezek a személyek könnyedén képesek másokat manipulálni, rajtuk keresztül elérni a céljaikat. Bárkit könnyedén az ujjad köré csavarhatsz. A legerősebb fegyvereid közé tartozik a meggyőzés, a kényszerítés, és a mézesmadzag elhúzása. Fontos azonban, hogy határokat szabj a keménységednek, hogy ezáltal is konstruktív módon használt azt.

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...