Új őrület: vízesésfonatot akarok!


Hirdetés


Toporzékolt egy hároméves körüli ovis kislány az igencsak elfáradt édesanyjának: „Vízesésfonást akarooook”.

 

Mint utóbb kiderült, a legjobb barátnő mesterfodrász édesanyja a pici lányán kísérletezett, így az a legújabb divat szerint vízesésfonattal érkezett oviba. Másnap természetesen mindenki olyan hajat szeretett volna magának. Még a rövidhajúak is.

Hogyan készítsünk a háromévestől a harminchárom évesig, bármilyen korosztálynak vízeséshajfonatot? Az alábbiakban eláruljuk.

A fonathoz, mivel nagyjából csak egyik részét kell használnod, nem szükséges túl hosszú haj, így egy félröviden is kipróbálhatjuk.

Ha van frufru, először azt fésüljük külön, majd válasszunk le baloldalról egy nagyobb háromszög alakú tincset. Ezzel kezdjük a fonást, úgy, hogy minden lépésnél felülről hozzáadunk egy újabb tincset. Ezeket a felső leválasztott részeket a végén ki lehet tincsezni. Amikor eljutunk ahhoz a részhez, hogy már felülről nem tudunk többet adagolni, folytassuk tovább úgy, hogy csak alulról veszünk. Miután befejeztük kössünk a végére gumit, masnit. A könnyebb és biztosabb fonás érdekében nézzük végig az alábbi videót is.

 

 

 

Forrás:http://twice.hu/eletmod/uj-orulet-vizesesfonatot-akarok

Hirdetés


Hirdetés betöltése...