TÖBB NBI-ES FOCISTA IS KORONAVÍRUSOS LETT!


Hirdetés


Elmarad a Budapest Honvéd elleni OTP Bank Liga mérkőzés, amely későbbi időpontban kerül megrendezésre, mert a Puskás Akadémia csapatának keretében koronavírusos esetet regisztráltak. A klub minden előírást betartva jár el az ügyben – olvasható a Puskás Akadémia honlapján. Az Index információi szerint nemcsak egy, hanem több esetet is azonosítottak.

A hazai futballban a Puskás Akadémiánál regisztrálták az első koronavírusos esetet, korábban kézilabdázók fertőződtek meg, valamint a vízilabdában nem tudták megrendezni a Magyar Kupa csütörtöki négyes döntőjét, mert a Ferencváros négy játékosánál mutatták ki a vírust, később pedig az egrieknél is.

“Csapatunk keretében koronavírusos esetet regisztráltak, ezért elmarad a Budapest Honvéd elleni OTP Bank Liga mérkőzésünk, amely  későbbi időpontban kerül megrendezésre. Klubunk minden előírást betartva jár el az ügyben.” – olvasható az Akadémia honlapján.

A magyar bajnokság pénteken kezdődött, az MTK döntetlent játszott a Ferencvárossal. A bajnoki meccseken bemehetnek a nézők, míg a székesfehérvári atlétikai nagydíjra nem. Az MTK például 4445 néző előtt lépett pályára péntek délután.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...