Tízmilliószoros nap lesz November 13-án! Ezen a napon, nagyon erős energiákat hozó nap lesz.


Hirdetés


November 13-án   az idei év negyedik, egyben utolsó tízmilliószoros napja lesz. Az ilyen nap,  kiváló lehetőséget teremt, hogy azt kapjuk, amit elérni szeretnénk az életünkben. Ezen a napon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat, így különösen nagyon ügyelj majd a gondolataidra.

Mit érdemes tenni?

Nagy terheid, hibáid, botlásaid, vétkeid feloldását ezekre a napokra időzítsd. Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek, sőt – még az ellenlábasaidnak is! Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a Földnek és az egész társadalomnak! Kérj egészséget mindenkinek: a természetnek, az embereknek is. Fontos, hogy ne magadat helyezd a középpontba, ne csak magadnak kérj örömöt, hisz ez valójában már az önzőség megjelenését mutatja, ami semmiképpen sem lehet jó irány!

Példa: ha anyagi gondokkal küzdesz, akkor ne az járjon a fejedben, hogy „Nem akarok örökké pénzhiánnyal küzdeni! Olyan rossz nekem…”, hanem az, hogy „Megoldom a gondjaimat, eleresztem a problémáimat, s pótlom a hiányosságokat!” – érzed a kettő közti különbséget?

Hirdetés


Hirdetés betöltése...