Tisztítsuk meg orrunkat mindössze 20 másodperc alatt, egy különleges módszerrel!


Hirdetés


Mikor megfázunk és már elmúlt a torokfájásunk, akkor bizony az akár több napig tartó orrdugulás a legkellemetlenebb probléma, amivel szembe kell nézzünk. Minden évben csak az Egyesült Államokban legalább 37 millió embernek gyullad be az orrürege, vagy ami még ennél is rosszabb, az arcürege.

A gyulladást legtöbb esetben bakteriális fertőzés, allergia, vagy influenza vírus okozza, de szerencsére vannak természetes gyógymódok, praktikák, hogy enyhítsünk a tüneteket, így nem kell a gyógyszertárból vásárolni valamilyen kémiai készítményt.

Bizarrul fog hangzani, de a hüvelykujjunk és a nyelvünk segítségével most megszabadulhatunk a dugulást okozó váladéktól.

A nyelvünkkel támasszuk meg a szájpadlásunkat, majd a hüvelykujjunkat helyezzük a szemöldökünk közzé és fejtsünk ki enyhe nyomást, 20 másodpercig ezt megtartva. Ezután pedig be fog indulni az orrfolyás.

Lisa DeStefano, a Michigani Állami Egyetemen orvos asszisztense szerint ilyenkor az történik, hogy a szájpadcsont mögött található ekecsont előre és hátra fog mozogni, így a megrekedt váladék is elindul, ezzel megszüntetve a dugulást.

Szerző: filantropikum.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...