Tegyél fasírtot a hagyma belsejébe, és olyan finomat készíthetsz, amilyet eddig még sosem ettél!


Hirdetés

Hamarosan itt a jó idő! Ez nem kérdés 🙂 “Muszáj” neki jönnie! 🙂 Nem mondom, hogy hideg tél volt, de azért az az érzése megvan még az embernek, hogy a hűvös, szeles, néha havas idő után, jó lenne már a napon, napsütésben levegőn lenni. Nos az alábbi receptet mindenféleképpen próbáljátok ki, amennyiben ideér a tavasz! Feldobja majd azt az érzést, amit eleve érezni fogsz a kellemes idő megérkezésének pillanatában!

Az alábbi néhány dolog kell csak hozzá:

10-12 db nagyobb fej vöröshagyma

30-35 dkg bacon szalonna

1 kg-nyi fasírtalap

Elkészítése sem bonyolult: ( ahogyan a fotókon is látható) nem túlságosan időigényes, viszont annál különlegesebb lesz az eredmény. Amennyiben elkészültek a gombócaink, tegyük parázsba őket, és 5-10 percenként forgatva kb. 30-40 perc múlva tálalható. Parázsban sült krumplival egy igazán egyedi grill étellel dicsekedhetünk. Érdemes kipróbálni! Jó étvágyat kívánunk!

Néhány kép az elkészítés szakaszairól:

hagyma

hagyma2

hagyma3

Hirdetés
Hirdetés betöltése...