TAVALY ELTALÁLTUK, IDÉN IS MEGMONDJUK, HOGY MIKOR ÉRKEZIK A TAVASZ!


Hirdetés


Tavaly eltaláltuk, hogy mikor érkezik a tavasz! Vagyis, nem pont mi 🙂 A világ legnagyobb időjárás előrejelző oldala adatai alapján tettük a 2018-as tavasz beköszöntét, április közepére. Nos ez nagyjából így is volt! Szóval ezen felbátorodva, idén  is megpróbálunk, ily módon jósolni!

Tavalyi előrejelzés:  Nem is gondolnád, hogy mikor fog megérkezni a tavasz! ( Ezt mutatja a világ legnagyobb időjárás előrejelző oldala )

Nézzék meg még egyszer, hogy “hivatalosan” mi is az a tavasz! Mikor köszönt be a tavasz? Tavasz beköszönte alatt azt a huzamosabb ideig (legalább 3-4 nap) beálló időjárásváltozást értjük, mely csapadékmentes időszak alatt az országos délutáni maximumhőmérséklet több helyen meghaladja a 20 °C-ot.

Ha ezt a definíciót, és a hosszabb távú előrejelzéseket vesszük alapul, akkor tippelés szintjén ugyan, de a tavasz megérkezését, 2019-ben, kb ( hivatalosan amúgy: március 20., kedd ), a világ legnagyobb időjárás előrejelző oldala ( náluk van egyedül több hónapos előrejelzés ) március utánra tippelik, idén is.  Ha jól értelmezzük az adatokat akkor: 2019-ben,  április 8.-tól kezd érdemben melegedni az idő, és kb április közepe, vége felé érkezik a tavasz! Vagyis a tavalyihoz hasonló forgatókönyv várható, pár napos csúszással!

Szerző: diabetika.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...