Tanuld meg, hogyan szabadulhatsz meg az égető lábgombától, természetes út


Hirdetés


Gyakori fertőzés manapság, a lábgomba amelyet legtöbb esetben a Trichophyton nevű baktérium okoz. Sajnos mindenkit érinthet, de fokozottan veszélyben vannak a sportolók, a gyakran közösségekben mozgó emberek, ahol könnyebben van mód, a gomba terjedésére, a közvetlen érintkezés miatt! Ugyanis ez a gomba fajta, emberről emberre terjed, a fertőzött területek érintkezésével, és kedveli a nedves felületeket ( közös zuhanyzó, strand, mosdó ). Ha valakinek erősebben izzad a lába, akkor még jobban figyeljen oda, hisz ők, fokozottan veszélyeztetettek!

Az érintett bőr ilyenkor nagyon viszket, bőrpír jelentkezik, hámló, száraz, repedezett vagy hólyagos lesz. Ez általában nem tűnik elsőre komolynak, de kezelni kell, hogy megfékezze a átterjedését más testrészekre. Az állandó viszkető érzés miatt sokan vakarják a bőrfertőzéseket, majd az így megérintette más testrészeken is terjedni kezdhet a fertőzés.

capa121

Íme hát, hogy hogyan lehet megszabadulni a fertőzéstől természetes módon:

Fokhagyma
A fokhagyma gombaölő és antibakteriális tulajdonságokkal bír, amelyek elpusztítják a fertőzést. Törjön össze 5 gerezd fokhagymát, majd alkalmazza közvetlenül a fertőzött területen. A legbiztonságosabb a gyógyszeres géz használata. Hagyjuk néhány órát a fertőzött területen. majd vegyük le, várjon 20 percet, majd ismételje meg a kezelést. Naponta háromszor, kb. 4 hétig. Igen, sajnos elég sok idő is eltelhet a teljes gyógyulásig, de meg fogja érni a fáradságot! A gyógyult láb érzése 🙂 a teljes szervezetre jó hatással lesz!

Fahéj
Fahéj is gombaölő és izzadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ez nem csak segít elpusztítani a fertőzést, hanem pihenteti is a bőrt! A módszer ugyan az, mint a fokhagyma esetén, csak itt használjunk kevés vizet, azzal keverjük össze, majd alkalmazzuk az érintett felületen.

Szerző: diabetika.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...