Szódabikarbónával a naracsbőr ellen


Hirdetés

Mint tudjuk a szódabikarbóna csodákra képes, és talán, egyes híresztelések szerint az sem igaz, hogy be fogják tiltani. De ha mégis, nem árt jó előre beszerezni a szükséges adagot. Kívül-belül tisztít: nemcsak a szervezet, hanem a csempétől a mosogatókagylóig és a hűtőszekrényig az összes háztartási gépünk meghálálja a szódabikarbóna létezését.

A jó hír az, hogy narancsbőrre is alkalmazhatjuk. Az összes kencét és módszert kipróbáló nők hada örömmel nyugtázza, hogy a módszer olcsó, nem időigényes, és hát egy próbát megér.

A fürdővízbe tegyünk egy kisebb csészényi (kb. 15 dkg) szódabikarbónát, áztassuk magunkat benne egy darabig, majd dörzsikesztyűvel jó alaposan dörzsöljük végig magunkat, főleg a problémás területeket. Ezután vegyünk hideg-meleg váltózuhanyt, és krémezzük be magunk.

Ha van megszokott anticellulitisz krémünk, nyugodtan használhatjuk azt is. A kellemes fürdést ismételjük meg heti két-három alkalommal, és a narancsbőr csökkenni fog. Erős napozás után a bőr fájdalmas égésérzetét is csökkenti fél óra kellemes fürdőzés, és zuhanyozni sem kell utána.

Minden különösebb ok nélkül is vehetünk szódabikarbónás fürdőt, mivel segít eltávolítani a felgyülemlett savas anyagokat. Már nagyanyáink is áztatták a lábukat szódabikarbónás vízben, reuma, köszvény, cukorbetegség és immungyengeség esetén. Egy langyos (láb)fürdő a legjobb gyógyír egy stresszes nap után.

Forrás:http://twice.hu/eletmod/szodabikarbonaval-a-naracsbor-ellen

Hirdetés
Hirdetés betöltése...