Szódabikarbónás energianövelő ital, hogy könnyebben menjen a munka


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Ma egyre több energiaital kínálja magát az üzletekben, és ha jobban megfigyeljük, akkor főként városi, gyakran nagyon fiatal fiúk hódolnak ezeknek az üdítőknek. Kérdés az, hogy a parkban sétáló, ücsörgő tinédzsereknek miért elengedhetetlen az energia, hiszen nekik amúgy nagy kellene legyen a mozgásigényük.

szodabikarbonaa

Ne hagyjuk, hogy átverjenek minket a feliratok, hiszen az energiaitalokban található anyagok inkább károsak az egészségre, még függőséget is okozhatnak, mintsem növelnék munkabírásunkat.

Ehelyett ott van a szódabikarbónás ital, ami viszont valóban lendületet biztosít egész napra, és ezzel már nagyapáink is tisztában voltak, akiknek valóban kellet a plusz erő.

Az energetizáló kúrát félévente kell megismételni, egy vagy két hétig minden reggel kell felhajtani a keveréket, de csak napi egyszer, nem szabad túlzásba vinni.

Íme az elkészítés: kell 4 dl víz, 1 teáskanál szódabikarbóna, egy kis ecet, vagy citromlé. Ezeket össze kell keverni és meginni.

Az energianövelés mellet még lúgosítjuk a szervezetünket, a szív- és érrendszeri betegségeket is ki lehet védeni, de gyomorfájás esetén is jobb bármilyen fájdalomcsillapítónál és az immunrendszernek is jót tesz.

Forrás:tudnodkell.info

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...