Szeretnél REZSI NÉLKÜLI házat? Az alábbi cikkben bemutatjuk, hogyan lehetséges! ( VIDEÓ )


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A Noah Ház teljesen „önellátó”,(valójában több energiát termel, mint amennyit felhasznál), s teljes körűen képes összegyűjteni és előállítani teljes ivó- és háztartási vízszükségletét.

Ezért, ha úgy tetszik, teljesen függetlenítheted magad a közmű bekötésektől és a havi számláktól. Napelemmel működik az egész ház. Nemcsak a ház működéséhez járul hozzá, hanem még az elektromos autókat is fel tudja tölteni. INGYEN és egy környezetbarát autózási módot is hozzá lehet kapcsolni a házhoz.

A Noah Ház ugyan kívülről ugyanúgy néz ki, mint akármelyik, hagyományos technológiával készült épület, valójában (kizárólag újrahasznosítható anyagokból készült), előgyártott elemekből, a helyszínen szereljük össze, ezért új otthonodba akár 30 napon belül be is költözhetsz. Ennek, a forradalmian új konstrukciónak köszönhetően a ház bármikor szétszedhető és újratelepíthető bárhol, ahol szeretnéd. Mostantól tehát nemcsak a bútoraidat, de a házadat is viheted magaddal. Végül, talán az sem mellékes, hogy a Noah Ház különösen ellenáll a természeti csapásoknak, legyen az árvíz, szélvihar vagy akár földrengés.

Ez valami zseniális! Arra pedig külön büszkék lehetünk, hogy MAGYAR találmány. Ez mindennél nagyobb felhatalmazás a zsenialitásra!

forrás: nokorszaga.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...