Számtalan dolgot elárul a személyiségedről, hogy hogyan iszod a kávét! Válassz, és megtudod!


Hirdetés


A kávé az egyik legkedveltebb ital a világon. Mindenütt imádják: Amerikában, Ázsiában, Nyugat- és Kelet-Európában, és természetesen a történelmi anyaországban – Afrikában is. Ha valaki otthon nem iszik kávét, akkor mindig talál egy kellemes helyet az ízletes ital elfogyasztására. A kávézók így nagyon népszerűvé váltak… és miután megittuk a kávét, újra készek vagyunk a világ “meghódítására” 🙂 Azonban tudtad-e, hogy kávézási szokásaid is elárulnak rólad néhány dolgot. Nézd meg az alábbi képet, és válaszd ki, hogy te melyik kávét innád ( iszod ) meg. Érdekesnek fogod találni mit árul el ez rólad!

kave

Fekete: Magabiztos és egyszerű ember vagy, aki nem szeret játszani. Nem félsz hangosan kimondani, amit gondolsz.

Jeges:  Szereted ha a  kávéd hideg, de a kapcsolataid nem ilyenek. Soha nem esne választásod egy hideg szívű emberre.

Krémmel: Nem sietsz a formális kötelezettségvállalásokkal, és hagyod, hogy minden úgy menjen, ahogy van. A pillanatnak élsz, mert az sokkal szórakoztatóbb!

Cukorral: Nagyon kedves és őszinte ember vagy. Nem szereted más emberek érzéseit megbántani. Tehát akkor is, ha valakivel szakítasz, vagy csak valamiért elválnak útjaitok, “finoman”, visszafogottan csinálod.

Tejszínnel és cukorral: Nagyon őszinte és becsületesek a kapcsolataid,. Hiszed, hogy az igazság a boldogság kulcsa.

Latte: Te nagyon simulékony és karizmatikus személyiség vagy. Mások is érzékelik ezt,  és mágnesesként vonzódnak hozzád. Ezzel azért vigyázz, nehogy túlzásba vidd, és kihasználjanak!

Szerző: diabetika.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...