Sajtos zöldségleves


Hirdetés

Hozzávalók:

2 személyre

-2 közepes sárgarépa
-20 dkg petrezselyemgyökér
-1 zellerlevél
-1 csomó zöldpetrezselyem
-1 tk. liszt
-margarin
-2 ek. reszelt óvári sajt
-só


Elkészítés
:

A vékony szálakra vágott vagy a káposztareszelőn lereszelt sárgarépát megpároljuk a margarinon, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, meghintjük a liszttel, átkeverjük és felöntjük kb. 6 dl vízzel. Megsózzuk, majd addig főzzük, amíg a sárgarépa meg nem puhul. Tálalás előtt keverjük bele a reszelt sajtot.

Egy adag: 567kJ (135 kcal), 10 g szénhidrát.

 

 

Hirdetés
Hirdetés betöltése...