Rózsa György udvarlási tanácsai, férfiaknak: “Minden fiú jól jár, ha többet hallgat, mint beszél.”


Hirdetés


Rózsa György, a Borsnak adott interjújában, udvarlási tanácsokat árult a férfiaknak. Íme három:

A lányok szeretik, ha elmesélhetik a gondjaikat, bajaikat, örömeiket. Minden fiú jól jár, ha többet hallgat, mint beszél. Nekem is nehéz volt ezt betartanom, de utólag sokszor bebizonyosodott, hogy megérte

– mondta Rózsa, aki azt is tanácsolja, hogy ajándékkal készüljünk a randikra.

Sajnos a fiatalok jórészéből kiveszett az a régimódi udvarlási szokás, hogy virágot, bonbont vigyenek a randevúra, vagy valami apróságot, meglepetést amire a hölgy nem számít. Például felidézni azt, milyen ruha volt rajta az első találkozáskor, hol csókoltuk meg először. Így érzik, hogy mély benyomást tettek ránk, és lenyűgözve érzik magukat.

A 3szor is nősült, legendás tévés tanácsai között van az is, hogy ne próbáljuk hazugsággal csábítani a partnerünket, és szintén fontos, hogy a férfi tartsa kézben a programszervezést.

A lányok nem szeretik a pipogya, lusta, határozatlan fiúkat, akik részt vesznek ugyan a különböző programokon, de nincs saját ötletük. Szervezzék meg ők a mozit, az esti színházat, menjenek lovagolni, kerékpározni, kirándulni… Az igazi férfi legyen ötletgazda és tartsa kézben a programszervezést!

Hirdetés


Hirdetés betöltése...