Rengeteg mindent elárul rólad a vércsoportod. Valószínűleg ezekről eddig még nem is hallottál!


Hirdetés


Négy vércsoport létezik: az A, B, AB és a 0-ás, és minden vércsoportú emberre más-más személyiségjegy érvényes, de emellett azt is fontos megemlíteni, hogy milyen élelmiszereket érdemes fogyasztani a vércsoport szerint, mert ha betartjuk a javaslatokat, hozzájárulhatunk az egészségünk megőrzéséhez.

Vércsoport és az étkezés

A 0-ás vércsoportú személyeknek ajánlott fehérjékben gazdag élelmiszereket, húst, tojást, halat fogyasztani. Akik az A-vércsoporthoz tartoznak nem szabad túlzásba vigyék a húsevést, inkább a zöldségre, gyümölcsökre fektessék a nagyobb hangsúlyt.

A B-vércsoportúaknak a csirkehús fogyasztása nem ajánlott, inkább a vörös húsokat részesítsék előnyben, míg az AB-vércsoportúak akkor járnak a legjobban, ha tengeri gyümölcsöket és a sovány, száraz húst teszik a tányérjukra.

vercsoportok

Vércsoport és a személyiségjegyek

Az 0-ás vércsoportúak extrovertáltak, nyitottak, kreatívak, bíznak a saját erejükben.

Az A-vércsoportúak művészi hajlammal rendelkeznek, céltudatosak, hisznek a sorsban.

A B-vércsoportúak erősek, függetlenek, nagy bennük a szabadságvágy.

Az AB-vércsoportúak megbízható, felelősségteljesek, és törődnek másokkal.

Vércsoport és a stressz

Az A-vércsoportúak hajlamosak többet stresszelni, mivel több kortizol termel a szervezetük.

A 0-ás vércsoportúak nagyon hamar felkapják a vizet, lobbanékonyak, mivel magas az adrenalin szintjük, ami miatt ők is stresszesebb életet élnek az átlagnál.

Vércsoport és házasság

Mielőtt úgy döntenél, hogy megházasodsz ellenőrizd le partnered vércsoportját. Amikor a gyerekáldás kerül szóba bizonyos vértípusoknak nem szabadna keveredniük. Például az A vércsoportú személyek jobb ha nem nemzenek gyereket B vércsoportú személyekkel, ugyanakkor az RH, RH+ és RH- faktor is meghatározó. Éppen emiatt bizonyos államokban külön szabály van a házasság előtti véranalízisre.

Vércsoport és a sport

Mivel az A-vércsoportúak stresszesebb életet élnek, ezért nekik nagyobb szükségünk van a relaxálásra, meditációra, jógára. Ellenben a B-vércsoportúak imádnak mozogni, szeretik a teljesítményük határait feszegetni.

forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...