Numerológia: Most megtudhatod, hogy milyen befolyással lehet a sorsodra a házszámod!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A numerológia szerint az a szám, vagy számpár, amely a házunkat, lakásunkat jelöli, hatással van az életünkre, bizonyos energiákat bocsát ki, amelyek több mindent is befolyásolnak. A számot, ami a sorsunkat rejti, a ház, vagy lakás számozásából deríthetjük ki.

Példa: ha egy társasházban lakunk, akkor a lakrészünk számát kell felhasználni, tehát, ha a 34-es lakrészben lakunk, akkor adjuk össze külön a számokat, 3+4=7. A szám tehát a 7-es. Ha magánházban élünk, akkor a házszámot kell használni: például, ha valakinek a 93-as szám alá szól a személyije, akkor 9+3=12…és 1+2=3. Így az ő száma a 3-as.

Ha megvan a szám, jöhet az értelmezés.

Az 1-es szám

Ebben a házban, lakrészben, erős, független emberek élnek. Ez a hely leginkább egy ember számára alkalmas, és jó hely az újrakezdéshez is. Az érdekes és kreatív személyiségű emberek érzik itt a legjobban magukat.

A 2-es szám

Ez egy kiegyensúlyozott, harmonikus lakás. A házban lakók között jó a kapcsolat, mély baráti kötelékek alakulnak ki. Inkább a lányok, nők szeretik ezt a lakást, ahol a romantika is jelen van.

A 3-as szám

Itt nyugtató energiák uralkodnak, de a falak között jó hangulat, kreativitás, művészi hajlam is uralkodik. Nagyszerű hely a találkozásokra, bulikra, ez a lakás remek szociális tér. Azonban semmit sem szabad túlzásba vinni, mert a jókedv hamar átcsaphat szomorúságba.

A 4-es szám

Ennél a háznál odafigyelnek a biztonságra, a hangulat általában visszafogott és komoly. Vannak szabályok, a lakók praktikusak. A helyiségek átalakítása, barátságosabbá tétele több időbe telhet, de megéri a fáradtságot. Az itt élők általában sok időt szoktak tölteni ebben a lakásban, házban.

Az 5-ös szám

Az ittlakók lelkesek, szeretik a lakásukat, szeretnek benne élni. Általában rugalmas, érdeklődő emberek lakják az 5-ös energiájú házakat.

A 6-os szám

Itt a család a legfontosabb. Odafigyelnek a hagyományokra is, és a rokoni kapcsolatokat is ápolják. A 6-os energiájú szám alatt élőknek nagy a felelősségtudatuk,odaadóan gondozzák az idősebb hozzátartozóikat. Ünnepkor megtelik a lakás/ház gyermekekkel, unokákkal.

A 7-es szám

Itt az egyedüllét, a csend, a nyugalom uralkodik. Ez a béke szigete, aminek az egyedülélő, vagy egy házastárs is őrül. Itt el lehet bújni a világ zaja elől, és nem kell törődni a problémákkal. Nagyszerű hely írók számára, ahol ihletet kaphatnak.

A 8-as szám

Jó befektetés a 8-as energiájú házszám, hiszen a 8-as a pénz száma. Az itt tartott fogadások, összejövetelek is pénzt hozhatnak a házhoz, így remek helyszín, hogy üzletet kössünk a falak között, ami számunkra igencsak előnyös lehet.

A 9-es szám

Ebben a házban a legfontosabb az elfogadás, a tolerancia, az együttérzés, a barátság. Ezek az emberek szerencsések, és segítenek abban, hogy másoknak könnyebb legyen az életük.

forrás: filantropikum.com

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...