Nostradamus 10 jóslata 2014-re


Hirdetés


historychannel_nostradamus

Michel de Nostredame (más néven Nostradamus) egy 16. századi francia filozófus volt, aki számos tragikus eseményt megjósolt a történelem során, beleértve a Kennedy testvérek meggyilkolását, Hitler felemelkedését, Napóleon vereségét, és a 9/11-i terrorista cselekményeket.

Napjainkban nincs sok látnok, aki valóban képes lenne megjósolni a jövőt. Nostradamus asztrológiát tanult és különböző okkult tudományokat, és ezeket használta jóslataihoz. Íme a 10-es lista, amit 2014-re jósolt.

 

1. Oroszország békét teremt

Ha az oroszok “nem” szövetségesek Európával és a nyugattal ennek a háborúnak az elején, állítja Nostradamus episztolájában, egy északi király Aquilon-ból (utalás Oroszországra) végül segít, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Az Egyesült Államok és Oroszország még sohasem álltak szemtől szembe, különösen a szíriai konfliktus során. Érdekes lesz látni, hogy ez a prófécia hogyan fog lejátszódni. Vajon a 2014-es krími háború vezet a békéhez Oroszországgal? Kétséges, hogy Oroszország kevesebbet akarna, mint dominanciát a világban, de úgyis meglátjuk, hogy mi fog történni.

2. Izrael sorsa

Izrael sorsa továbbra is tisztázatlan Nostradamus előrejelzéseit tekintve. Azonban levelének 34. bekezdésében Nostradamus azt állítja, hogy Jeruzsálemet minden oldalról megtámadják, és a nyugati haditengerészeti erő (az Egyesült Államokból és más Újvilági nemzetektől) segíteni fognak jövőbeni ellenségeik elleni harcukban.

3. A pólusok olvadni fognak

Ez az, ahonnan a sok globális felmelegedés tudós és kutató kapja az információit? Lehet, hogy ez történik? Ha megnézzük a magas hőmérsékletet északon, akkor valószínűleg hihető, hogy a jóslat valóra válik. Ugyanakkor a Déli-sark még fagyosan hideg, és nincs drasztikus hőmérséklet változás, amit el lehetne könyvelni.

4. A Fehér Ház játékai

Azt is kijelentette, hogy a “Fehér Ház” a háborúval játszik, és azt tervezik, hogy elpusztítják a világot… kezdve az arab világban, ahol ez olyan, mint egy sakkjátszma számukra. A két fél közötti feszültség még soha nem volt könnyű, különösen a terrorizmus elleni harcban. Sem Irakban, sem Afganisztánban nem látták még a békét, mióta az amerikaiak beléptek az országba, hogy “demokráciát” hozzanak.

5. A világ vége

Nostradamus egy kétértelmű kijelentést tett, mellyel azt hiteti el, hogy az iraki háború/invázió volt az első komoly jel (a mi idővonalunkon), hogy a világ, mint tudjuk, a végéhez közeledik. De van számos előrejelzés és prófécia, főleg a Majáké, melyek közül egyik sem vált valóra.

6. Robbanások a Közel-Keleten

Sok robbanás fog bekövetkezni az egész közel-keleti térségben, és azt mondta, hogy repülőgépek fognak aláhullani az égből. A Közel-Kelet drasztikus változásokat és polgári zavargást látott az elmúlt két évben. Az Arab Tavasz fokozta a polgárháborút több mint 10 országban, köztük Tunéziában, Egyiptomban, Bahreinben, Szomáliában, Líbiában és Szíriában. Már láttuk a Malajziai Légitársaság 370-es járatának eltűnését. Egy másik gépet egy észak-koreai rakéta talált el majdnem 2 nappal korábban. Bármi lehetséges.

7. Lángokban a Közel-Kelet

Az Öböl-államokban a Közel-Keleten a benzint és az olajat fel fogják gyújtani.

8. Szokatlan bolygóegyüttállások

Azt is megemlítette, hogy a szokatlan bolygóegyüttállások és egyéb csillagászati típusú változások hatalmas eseményeket indítanak el a Földön.

9. Szokatlan időjárási jelenségek

Írásaiban Nostradamus szokatlan időjárási eseményeket és természeti kataklizmákat / katasztrófákat említett, melyek még jobban fokozódnak a jelenlegi állapothoz képest. Leírta az eseményeket, ahol a “Víz úgy fog emelkedni, ahogy a föld fog aláhullani.” Idén áprilisban már láthattuk a világ sok részét elborító havazást. 2014-ben mérhettük a leghidegebb hőmérsékleteket is.

10. Obama: Az utolsó elnök

Nostradamus azt jósolta, hogy Obama lesz a győztes a 2013-as választásokon, de azt is megjósolta, hogy ő lesz Amerika utolsó elnöke. Ez azt jelenti, hogy elérkezett az idő az Egyesült Államok számára, hogy átadja a fáklyát valaki másnak? Ki lesz a következő szuperhatalom? Kína? Oroszország? Észak-Korea? Semmi sem biztos.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...