Nézd meg, hogy mi jellemző rád, az inkák madárhoroszkópja szerint! Ősidők horoszkópja, ami nem babona, hanem tudomány!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Fontos tudni, hogy az asztrológia nem babona, hanem tudomány – egy letűnt világból származó ön- és világismereti rendszer, mely azonban ma is élő és aktuális.

Valaha ugyanis a tudományosság nem jelentett szembefordulást a spirituális gondolkodással, ami alatt akkoriban nem a ma divatos vulgár-ezotériát értették. A spirituális szemlélet és a tudományos precizitás békésen megfért egymással, sőt: a kettő kiegészítette egymást.

Keleten napjainkban is nagy megbecsülésnek örvend az asztrológia, mint minden más sorselemző módszer. Indiában, Japánban, Kínában vagy Tibetben teljesen természetes, hogy egy cégvezető a legkedvezőbb csillagállás idejére időzít egy fontos üzletkötést, de még az is, hogy egy orvoscsoport elhalasztja a műtétet, ha a Hold állása nem kedvező.

inca

A modern materialista ember aligha értheti az összefüggéseket. Ám a régi korok gondolkodásmódjában minden mindennel összefüggött, és az Univerzum egy szerves, intelligens rendszert alkotott, ahol mindennek egyben szimbolikus ér­telme is volt. Ezért is fontos megérteni, hogy ezek nem babonák, és nem is „hasra ütve” találták ki őket. A letűnt korok civilizációi tisztában voltak azzal, amit a mi tudományunk csak mostanában kezd felfedezni: minden frekvencia, energia, rez­gés, és – a pillangó- elvnek megfelelően – a világ olyan, mint egy pókháló: ha megmozdítunk egy pici szálat, az egész rendszer rezonálni kezd.

Csakis itt Nyugaton, és csak az 1600-700- as években elterjedt materialista gondolkodásmód jegyében lett divat kigúnyolni, megvetni mindent, aminek a mögöttes okait már, illetve még nem értjük.

Ennek ellenére a horoszkópok nálunk is roppant népszerűek. Többségük felületes látkép egy adott állatövi jegyről, hiszen az igazi, teljes körű sorselemzéshez precíz adatok – az illető születésének perc pontosságú dátuma, a születési hely szélességi-hosszúsági foka, zónaidő – szükségesek.

Sőt, talán még ez sem elég: egy valamire való sorselemző órák hosszat elbeszélget kliensével, mielőtt horoszkópot készítene neki, felmérve személyiségét, lelkiállapotát, teljes lényét.

Ebből is látszik: az igazi asztrológia pszichológia is egyben. Igazából ez a tudomány a csillagászat és a lélektan határmezsgyéjén mozog.

Ezt nagyon jól tudták az ókorban is: az asztrológus papok, papnők nem primitív médiavarázslók, sarlatánok, hanem szédületes tudású szakemberek voltak, akik épp olyan jól ismerték az emberi lélek mikrokozmoszát, mint magát az Univerzumot. Íme az egyik ősidőkből ismert horoszkóp, ami a személyiségünket jellemzi:

Az inkák madárhoroszkópja

Az inkák személyiségjegyei csillagok helyett madárfajokon alapultak. Ez nem csoda, mivel hittek benne, hogy az embernek van egy madár alakú segítőszelleme, mely az európai lélekmadár hiedelem ottani változata.

Ennek alapján születésnapunk elárulja, milyen madár él bennünk egyfajta ránk vigyázó láthatatlan testvérként, „őrangyalként” – ahogy azt is, milyen a személyiségünk.

 

Az inka madárhoroszkóp szerint, aki :

január 22. és február 19. közt született,
annak védelmező lélekmadara a NAPMADÁR,
személyisége: szabadságvágyó, kalandkedvelő, merész

február 20. – március 20.:
annak védelmező lélekmadara a GALAMB,
személyisége: békés, családcentrikus, empatikus

március 21- április 20.:
annak védelmező lélekmadara a KESELYŰ,
személyisége: céltudatos, energikus, önfejű

április 21. – május 21.:
annak védelmező lélekmadara a PULYKA,
személyisége: barátságos, bölcs, megfontolt

május 22. – június 21.:
annak védelmező lélekmadara a PAPAGÁJ,
személyisége: beszédes, élénk, lendületes

június 22. – július 22.:
annak védelmező lélekmadara a FÜRJ,
személyisége: gyakorlatias, családcentrikus, sértődékeny
július 23. – augusztus 22.:
annak védelmező lélekmadara az ALBATROSZ,
személyisége: optimista, merész, nagylelkű

augusztus 23. – szeptember 22.:
annak védelmező lélekmadara a TUKÁN,
személyisége: higgadt, hagyománytisztelő, megértő

szeptember 23. – október 22.:
annak védelmező lélekmadara a KOLIBRI,
személyisége: barátságos, naiv, társasági ember

október 23. – november 22.:
annak védelmező lélekmadara a HÉJA,
személyisége: bátor, szenvedélyes, céltudatos

november 23. – december 21.:
annak védelmező lélekmadara a SÓLYOM,
személyisége: harcias, bátor, jólelkű

december 22. – január 21.:
annak védelmező lélekmadara a BAGOLY,
személyisége:bölcs, higgadt, hűséges

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...