Nem az orvosok, hanem Ki­rály Linda jött rá, hogy agydaganata van


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Évekig azt hitték az orvosok, hogy pajzsmirigy-alulműködés miatt hízik. Évekig nem találták Király Linda problémáját az orvosok, sokáig azt hitték, hogy pajzsmirigy-alulműködés miatt hízik, ám nemrég kiderült, hogy teljesen más probléma áll a háttérben. A komoly probléma okára nem az orvosok jöttek rá, hanem maga az énekesnő. Kiderült, hogy ciszta növekszik az agyalapi mirigyén.

“Mivel évek óta szinte minden gondolatom az egészségem körül forgott, természetes, hogy számos orvosi cikket olvastam, a létező összes internetes fórumot átböngésztem. Aztán jött az áttörés: valamelyik vérvételnél láttam, hogy magas a cortisol-szintem. Eszembe jutott, mintha valahol olvastam volna, hogy ez összeköthető az agyalapi mirigy problémáival. Ezután mentem el egy MRI-re, ami kimutatta a problémát” – mesélte Király Linda a Borsnak.

Az énekesnő mellett kiváló orvosok vannak, így már a fogyás is beindult nála, nemcsak fizikailag, de lelkileg is beindult nála a változás. Bár létezik műtéti megoldás is, az énekesnő inkább a gyógyszeres megoldást választotta.

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...