Mit jósol Baba Vanga 2020-ra! Jóslataiban említi Donald Trumpot, a rák betegséget, és Putyin elleni merényletet!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Mit jósol Baba Vanga 2020-ra?

  • A vak bolgár tisztánlátó halálát megelőzően, 85 éves korában jósolta, hogy 2020-as év „Európa muszlim szélsőségesek invázióját hozza”, és hogy kontinensünk kémiai támadásokkal szembesül a „muszlin betolakodók” által. A következõ idõszakban az európai kontinens elérheti „létezésének végét”, állította Baba Vanga. Pontosabban, a balkáni Nostradamus néven ismert próféta azt mondta a hozzá közeli embereknek: „[A szélsőségesek] vegyi fegyverek arzenálját fogják használni az európaiak ellen”.

 

  • 2020-ra előre jelezte Európa gazdasági hanyatlását, valamint Vlagyimir Putyin orosz elnök elleni gyilkossági kísérletet. Úgy vélte, hogy a Kreml vezetõjét az országában fenyegethetik, ott érheti a támadás.

 

  • Donald Trump az amerikai elnök emellett rejtélyes betegségben fog megbetegedni, amely során elveszti a hallását, és a tisztánlátó szerint agyi traumát szenved.

 

  • A tisztánlátó azt mondta, hogy „a világ sok kataklizmát és nagy katasztrófát szenved. Az emberek tudata megváltozik. Jön a nehéz idő. Az embereket megosztják a hitük. “Pusztító eseményeknek vagyunk tanúi, amelyek megváltoztatják az emberiség sorsát és jövőjét”.

 

  • A távoli jövőre azt jósolta, hogy „felfedezésre kerül az élet a kozmoszban, és hirtelen világossá válik, hogy miként jelent meg az élet a Földön”, és a következő 200 évben az emberek kapcsolatba lépnek más világokból származó szellemi testvéreikkel.

 

  • „A Szovjetuniót a 21. század első negyedévében újjáépítik”. 

 

  • „A vonatok napfény segítségével“ repülnek ” majd. A benzinkitermelés leáll, és a Föld pihenni fog ”. Egyre több vita folyik a napenergiáról, tehát ez az előrejelzése nem tűnik olyan futurisztikusnak.

 

  • „Egy erős sárkány megragadja az emberiséget. A három óriás egyesül. Néhány embernek piros pénz lesz. Látom a 100, 5 és sok nullát ”– jósolta Vanga. A jóslat elemzői az feltételezik, hogy a „sárkány” Kína, amely szuperhatalommá vált. A három óriás lehet Oroszország, India és Kína, és a pénz vonatkozásában a 100 jüan-os és az 5000 rubel-es vörös színű.

 

  • „A 21. század elején az emberiség megszabadul a ráktól. Eljön az a nap, amikor a rák kötődik vasláncokkal ”- jósolta Baba Vanga. Ez a jóslat a rák elleni gyógyszer felfedezését feltételezi.

 

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...