Miről árulkodik egy férfikéz?


Hirdetés


A kézelemzés tudományában négy kategóriába sorolják a kezek típusát. Ezek szerint beszélnek Víz, Tűz, Föld és Levegő kézről. Attól függően, hogy ki melyik típushoz tartozik, bizonyos karakterekkel, tulajdonságokkal rendelkezik.

Hosszú ujj: ha a középső ujj ugyanolyan hosszú vagy hosszabb, mint a tenyérnek az ujjig mért távolsága

Rövid ujj: ha a középső ujj rövidebb, mint a tenyérnek az ujjig mért távolsága

Tűz kéz

Téglalap alakú tenyér, a tenyérnél rövidebb ujj, széles ujjbegyek. Akinek ilyen keze van, kifele forduló, vezető típus, jókat lehet vele beszélgetni. Partnerétől elvárja, hogy intellektuális legyen.

Levegő kéz

Négyzet alakú tenyér és a tenyérnél hosszabb ujj jellemzi. Kiegyensúlyozott és megbízható, számára a szerelem egyben a biztonság jelképe is. Nehezen enged fel mások előtt, és nehezen beszél az érzelmeiről is. A személyes problémák megoldása is nehézséget jelent számára.

Föld kéz

Négyzet alakú tenyér, rövidebb ujjak. Megbízható és hűséges társ, tiszteli a hagyományokat. Fontos számára a hagyományos női-férfi szerep megélése, az otthon melege, és, hogy párja olyannak fogadja el őt, amilyen. Nem szereti, ha számon kérik és felemlegetik a hibáit.

Víz kéz

Téglalap alakú tenyér, hosszú ujjak. Gyakoriak a hangulatváltozásai, könnyen sebezhető és romantikus fickó. Sokszor és könnyen lesz szerelmes, nem feltétlenül megbízható és kitartó egy kapcsolatban.

Szerző: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...