MINDIG TARTS OTTHON LÓBALZSAMOT! HA A NEVE ELRETTENT, TALÁN NEM IS ISMERED PÁRATLAN HATÁSAIT!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Eredetileg a versenylovak ízületeire fejlesztették ki ezt a komplex gyógynövényes kenőcsöt, de észrevették, hogy az az emberek kézízületeire is jó hatással van!

A lóbalzsamnak az utóbbi években megnőtt a népszerűsége. Elsősorban izomlazításra, ízületi, visszeres és reumatikus problémák kezelésére szokták alkalmazni, de sportolás előtt és után használhatjuk.

A német állatorvosok fejlesztették ki ezt a gyógynövényes kenőcsöt arra, hogy a versenylovak ízületeit kezeljék; a verseny előtt használták bemelegítő krémként. Idővel azonban kiderült, hogy a balzsam azoknak az embereknek a kézízületein is segített, akik a lovakat kenegették vele. Ezek után kezdték el a kutatásokat, és végül kifejlesztették azt a balzsamot, ami azóta már sok emberen segített.

DVN-817

Lóbalzsam fajtái

Főbb összetevői: vadgesztenye kivonat, rozmaring, árnika, kámfor, glicerin, mentol, boróka, eukaliptusz. Ezeknek görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatásuk van.

A hűsítő készítmények (kék vagy zöld) alkalmasak ellazítani az izmokat és így csökkenteni az izomlázat. Használhatóak továbbá idegbecsípődésre, reumatikus, ízületi fájdalmakra és lumbágóra, valamint alkalmazhatók kisebb sportsérülések kezelésére is, például húzódásra, rándulásra, ficamra, zúzódásra.

A melegítő hatású készítményeknek általában piros a dobozuk/címkéjük és többnyire rájuk van írva, hogy „Hot”. A benne található chili adja a melegítőhatást, ami kifejezetten ajánlott sportolók számára, hiszen edzés előtt átmelegíti az izmokat, csökkentve a sérülés kockázatát. De ugyanígy fizikai munka előtt és után is használhatjuk. Ez is alkalmas mind ízületi panaszok kezelésére, mind pedig a boka, térd, derék, csukló, könyök sérülései esetén.

forrás: tudnodkell.info

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...