Mindenki erről a “Gyuri bácsiról” beszélt nekem, hát megnéztem mit tanácsol csontritkulás esetén, mivel édesanyámnak nem javult az állapota!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Édesanyám csontritkulásban szenved 🙁  A folyamatos orvosi felügyelet és kezelés mellett is, azonban szerettem volna még többet segíteni neki a gyógyulásban, ezért keresgélni kezdtem a neten, és fórumokon kérdezgettem hasonló problémával küzdő embereket.

gyuri

Ekkor találtam “Gyuri bácsira”, én eddig nem ismertem, és érdekelni kezdett, hogy ő vajon mit tanácsolna! Miért? Mert többen írtak róla jókat, nekem, nekünk meg semmi vesztenivalónk nem volt, hogy mondjuk egy ő általa ajánlott teát elkezdje inni édesanyám! Szóval az alábbi ( ez éppen nem tea ) tanácsot, ajánlást próbáltuk ki, és hatot. Igen, anyum jobban lett, hogy éppen pont ettől azt nem tudom, de az biztos, hogy most már miután orvosnál voltunk, az alábbi kis “receptet” is elkészítjük mindig, igazán nem tart se meddig, és mint írtam fentebb, pozitív hatása van! 🙂 és hát nekünk ez a lényeg!! Ezúton is köszönjük neki!! 🙂

Íme Gyuri bácsi tanácsa csontritkulás esetén:

Tyúktojást megmosni, ha kiürítettük a fehérjét és sárgáját, akkor belül   van egy vékony hártya, azt ki kell húzni  belőle,megszárítani, leőrölni és naponta egy kávéskanállal belekeverni az ételbe.

Szerző: diabetika.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...